Noi caracteristici ale consolei Xbox One anuntate

Microsoft a dezvaluit o serie de noi functii si modificari pentru Xbox One in viitorul apropiat, inclusiv notificari ale listelor de dorinte, imbunatatiri sub capota si o noua caracteristica Xbox Game Pass. In momentul de fata, modificarile sunt difuzate catre diferiti membri Xbox Insider, insa Microsoft remarca ca toate acestea vor fi lansate in curand pentru publicul general Xbox One, cu exceptia oricaror feedback-uri care au impact asupra programului curent de lansare.

In primul rand, Xbox One adauga notificari pe Lista de Dorinte care va atentiona utilizatorii atunci cand un articol din Lista lor de dorinte are o reducere de pret, ceea ce este excelent, deoarece sunt usor de ratat vanzarile frecvente si grele din Microsoft Store. Pe scurt, acest lucru ca va asigura ca nu pierdeti nicio oferta excelenta pentru jocurile pe care doriti sa le primiti, dar asteptati sa fie mai ieftine.

Mixerul si Xbox One se integreaza in continuare, cu o noua experienta de vizualizare Mixer incorporata chiar in tabloul de bord, care se concentreaza pe viteza si simplitate. Potrivit Microsoft, acest lucru inseamna ca telespectatorii nu vor mai trebui sa navigheze intr-o aplicatie separata pentru a se bucura de streamerele preferate. Pentru a insoti acest lucru, a fost injectat mai mult control asupra capturii unui joc. Setarea „Permite captura jocului” va avea mai multe optiuni inainte, oferindu-va posibilitatea de a alege ce tip de capturi pot fi luate.

Citeste si:  Află dacă celebra strategie Martingale la cazinou chiar funcționează

„Am ascultat feedback-ul dvs. cu privire la caracteristica populara Players recenta si la utilizarea frecventa a acesteia cu jocuri multiplayer la scara larga”, scrie Microsoft. „Am facut imbunatatiri semnificative in ceea ce priveste experienta jucatorilor recenti. Serviciul este acum mai fiabil si va permite sa va conectati instantaneu cu alti jucatori. Acum puteti sa va angajati mai rapid si mai usor cu jucatorii dvs. recenti, indiferent daca trimiteti un mesaj, invitand jucatori la un party sau adaugandu-i pe lista de prieteni. „