Criolipoliza – Ingheata-ti grasimea pentru a obtine un trup atragator

Un alt sezon de vara fierbinte se apropie cu pazi repezi. Vine, probabil, mai repede decat iti propui tu sa slabesti pentru a te simti bine purtand costumul de baie, nu-i asa?

Acum te concentrezi pe cum sa pierzi in greutate cu succes intr-un timp cat mai scurt. Pentru a obtine un fizic suplu si tonifiat, probabil ca vei dori sa incerci mai multe metode comune de diete alimentare si sa transpiri in salile de sport in timp ce faci diverse antrenamente riguroase. Ai explora cam orice modalitate care iti promite sa arzi mai repede si mai usor grasimile si caloriile din corp. Dar daca ai putea slabi cu mai mult succes mergand in directia opusa?

Ce-ar fi daca ai putea sa iti ingheti, de fapt, grasimea? Ei bine, acest lucru este posibil. Este un proces nou si promitator numit criolipoliza, fiind considerat cea mai buna alternativa non-invaziva pentru liposuctie. Criolipoliza raceste celulele de grasime din corp prin utilizarea unui dispozitiv lamelar, urmand ca organismul sa le elimine in mod natural.

Zeltiq este numele dispozitivului utilizat in criolipoliza. Acesta a fost aprobat de FDA (Food and Drug Administration) pentru racirea pielii in timpul tratamentelor cu laser si altor proceduri termice. Dar, unii medici au observat efectele sale extraordinare in slabire, incepand sa il foloseasca strict pentru pacientii care doreau sa elimine surplusul de grasime din corp. De fapt, se pare ca criolipoliza este o modalitate excelenta de a inlatura “pachetelele” de grasime ce nu pot fi eliminate prin diete alimentare si exercitii fizice.

Citeste si:  Renault este afectat puternic de pandemia de covid-19

In loc sa utilizeze caldura, Zeltiq foloseste frigul extrem pentru a distruge celulele adipoase. Acesta insa nu deterioreaza tesutul inconjurator. Prin racirea celulelor de grasime la o temperatura de congelare (de circa minus 7 grade Celsius) pentru o perioada de cateva zeci de minute (20 – 30 de minute), criolipoliza alerteaza organismul sa scape de celulele inghetate. In acest fel, corpul se sesizeaza ca nu are nevoie de ele si le absoarbe in mod natural, urmand sa le elimine prin cai metabolice in termen de cateva luni.

Aceasta descoperire dermatologica extraordinara a fost dezvoltata de Dr. David J. Goldberg si de alti cercetatori respectati de la Harvard si Massachusetts General Hospital, astazi fiind pusa in aplicare de un numar mare de clinici de slabire asistata din intreaga lume, inclusiv de salonul Elegance Clinic din Bucuresti.