Produse moderne pentru manichiuri și pedichiuri complexe!

Produse foarte moderne pentru manichiuri și pedichiuri complexeÎngrijirea unghiilor se realizează în zilele noastre într-un mod mult mai profesionist decât în trecut. Multitudinea de produse profesionale care sunt acum pe piață reprezintă un ajutor important pentru stiliștii profesioniști din domeniul Nail Art.

Oricum, cel puțin pentru ocaziile speciale, aproape toate persoanele preferă metodele moderne de îngrijire a unghiilor! O manichiură cu gel UV sau cu ojă semipermanentă foarte reușită, întotdeauna va atrage privirile asupra noastră.

Care sunt cele mai moderne produse care se folosesc pentru manichiuri în prezent?

Gelul pentru construcții este un produs esențial fără de care manichiurile moderne nu ar fi posibile. El este de fapt, un lichid gros care se aplică într-un mod foarte simplu pe șabloane speciale pentru realizarea unghiilor tehnice. Se va fixa doar cu ajutorul lămpilor UV sau a lămpilor LED. Acest produs este flexibil și rezistă destul de bine pe unghii.

Acrylul este un produs rezultat din pudra acrilică și un întăritor special. Consistența produsului este destul de groasă și ușor maleabilă. Modelarea se face cu ajutorul unei pensule. Deoarece se întărește rapid, trebuie lucrat repede. Are rezistență bună în schimb și poate fi folosit pentru realizarea unghiilor moderne la persoanele care au unghii problematice.

Polygelul este un produs foarte modern care îmbină într-un mod foarte ingenios cele mai bune proprietăți ale gelului și pe cele ale acrylului. Polygelul este un gel foarte gros cu care se poate lucra folosind șabloane speciale pentru unghii precum și tipsuri speciale. Rezistența este foarte bună și poate fi folosit și pentru unghiile cu probleme. A fost foarte îndrăgit de stiliști deoarece se poate lucra foarte ușor cu el și deoarece este foarte flexibil. Și acest produs necesită prezența unei lămpi UV sau LED. Nu este deloc greu de folosit pentru persoanele care sunt la început de drum în domeniul Nail Art.

Citeste si:  Cele mai bune sfaturi impotriva parului gras

Magazine online profesioniste pentru saloanele de manichiuri moderne

Enails este un distribuitor foarte important din România de produse profesionale și semiprofesionale pentru manichiuri moderne. Oferta acestui magazin online este foarte impresionantă. Practic aici veți găsi toate categoriile de produse profesionale de care aveți nevoie pentru a realiza manichiuri și pedichiuri foarte complexe. Produsele sunt fabricate de producători renumiți în foarte multe țări din lume: CANNI, ROSALIND, FSM, EVERIN, VANELISA, EVERIN, BASE ONE, etc.

Toate categoriile de produse (geluri construcții, oje semipermanente, kit unghii cu gel , decoruri unghii, tatuaje, soluții de tip bază și top, pudre acrilice, etc.) pot fi comandate online într-un mod foarte simplu. De asemenea, se pot face și comenzi în cantități mari. Costurile de transport sunt complet gratuite pentru comenzi mai mari de 250 de lei. Periodic sunt organizate și campanii de reduceri, de care puteți profita, mai ales atunci când aveți nevoie de mai multe categorii de produse.