CFMOTO ZForce 800 Trail este un SxS sport cu lățimea 50 inch, care vă va purta către destinațiile dorite pe cele mai înguste trasee off-road

image001Pasionații de plimbări în off road vor fi încântați să afle că producătorul CFMOTO vine cu două propuneri tentante de SxS-uri sport cu lățimea 50 inch. Este vorba despre modelele de side-by-side-uri ZForce 500 Trail și ZForce 800 Trail. Acesta din urmă se bazează pe un motor solid 800 cc și este capabil să dezvolte până la 62 cai putere. Aveți toate motivele să optați pentru un vehicul 4×4 de teren provenind de la brandul chinez cu o experiență de peste 30 de ani în domeniu, întrucât toate modelele dețin tehnologie avansată și dotări standard pe care le veți regăsi la concurență ca și accesorii opționale. Colecția diversificată de echipamente și accesorii include absolut orice aveți nevoie pentru a beneficia la fiecare ieșire de o experiență sigură, confortabilă și distractivă.

Din punct de vedere al motorizării, CFMOTO ZForce 800 Trail se afirmă prinmotorul V-twin, 8 valve, SOHC, 4 timpi, 800 cc, cu răcire pe lichid, EFI (de la DELPHI), 62 cai putere, cuplat la o cutie automată CVTech cu trepte P / R / N / H / L. Riderul dispune de moduri de tracțiune selectabile 2WD / 4WD / diferențial frontal blocabil.

La nivel de șasiu, ZForce 500 Trail impresionează prin echiparea cu suspensii independente cu braț dublu în A pe față și pe spate și amortizoare pe gaz reglabile, la care se adaugă frâne hidraulice, pentru o putere de stopare superioară. Manevrabilitatea acestui side-by-side este motiv de invidie chiar și pentru modelele concurente din categorii de preț superioare. SxS-ul de față din familia CFMOTO este deosebit de agil și se va dovedi un aliat de încredere pe cele mai înguste drumuri de munte. Vehiculul oferă o gardă la sol de 11.2 inch.

Citeste si:  Snowmobilele BRP Lynx aduc atribute tehnice înalte și dotări la cele mai noi standarde

Pachetul standard include centuri de siguranță în 3 puncte, faruri de înaltă intensitate pentru vizibilitate crescută, servodirecție EPS (Electronic Power Steering), bară de protecție din oțel pe față și pe spate, troliu de capacitate 1360 inch șicârlig de remorcare de 2 inch. Troliul este un accesoriu must-have și nu trebuie să lipsească din echiparea unui vehicul SxS, mai ales atunci când vă aventurați pe drumuri cu obstacole unde riscați să rămâneți împotmolit. Modelul vine cu trei opțiuni de culoare atrăgătoare: pe albastru, portocaliu și alb.

Pentru personalizarea side-by-side-urilor CFMOTO este disponibilă o serie întreagă de accesorii. Cockpit-ul este confortabil și spațios și poate acomoda fără probleme pilotulși un pasager care împărtășește pasiunea pentru off-road. Dacă plănuiți o plimbare mai lungă în off road, vă recomandăm să verificați presiunea din anvelope, nivelul de ulei de motor și eventual să luați cu dumneavoastră o canistră de benzină.