Sfaturi utile pentru folosirea unei tigari electronice

Avantajele unei tigari electronice sunt evidente, iar acest lucru este din ce in ce mai bine conturat. Din acest motiv, exista din ce in ce mai multi fumatori care lasa tigara clasica pentru a incerca sa vapeze. Ceea ce nu stiu majoritatea fumatorilor, este ca vapatul vine cu o serie de reguli. Nu sunt greu de respectat si nu ocupa foarte mult timp, insa daca se doreste o vapare corecta este bine sa se respecte.

Reguli privind clearomizorul

Daca este nou, acesta trebuie sa fie lasat minim 5 minute inainte de utilizare, evident, cu lichid in el. Aceste 5 minute ajuta la imbibarea completa a fitilelor cu lichid. Pentru amorsarea rezistentei este bine sa se inhaleze de cateva ori din clearomizor fara a fi activata bateria.

Pentru a nu se arde rezistenta este bine sa nu se foloseasca niciodata bateria atata vreme cat clearomizorul nu are lichid in el.

Bateria

Pentru a evita cheltuieli mari cu bateria, aceasta trebuie sa fie protejata cat mai bine. Astfel, aceasta trebuie sa fie curatata intotdeauna cu un servetel pentru a se pastra contactele curate.

In momentul in care se pune la incarcat, bateria trebuie sa fie lasata sa isi faca ciclul complet .

De regula, durata de viata a unei baterii este de 300 de reincarcari, motiv pentu care dupa cele 300 de incarcari sunt sanse ca autonomia sa scada. Din fericire, majoritatea bateriilor rezista mai mult, mai ales daca sunt mentinute contactele curate si sunt evitate socurile mecanice.

Citeste si:  Greseli de evitat atunci cand purtam o masca pentru a ne proteja

Pentru a prelungi durata de viata a bateriei este bine sa se foloseasca incarcatoare si adaptoare cat mai bune.

Lichidul tigarii electronice

Pentru a avea o senzatie cat mai placuta in timpul vapatului, este bine sa te hidratezi cat mai bine. In caz contrar, este posibil sa apara o senzatie neplacuta de gat uscat. Daca esti incepator, este posibil sa simti usturimi in gat, ceea ce inseamna ca este indicat sa scazi nivelul de nicotina sau sa incerci un lichid vegetal.

Lichidul tigarii electronice nu trebuie sa fie lasat la indemana celor mici si nu trebuie sa fie inghitit. De asemenea, nu trebuie sa fie lasat in lumina directa a soarelui.

Pentru o experienta cat mai placuta si cat mai sanatoasa este bine sa se foloseasca lichide cu o concentratie de nicotina cat mai scazuta.