Cum iti alegi ochelarii de soare

ochelari-1024x851Ochelarii de soare sunt unul din cele mai valoroase accesorii haine originale pe care le folosim zilnic. Ei ne sprijina sa ne creem o infatisare inegalabila. Ce stil de ochelari de soare vom purta depinde de preferintele noastre individuale, de varsta si de forma capului nostru. Numai orice stil am selecta, cand vrem sa luam o pereche de ochelari cu protectie pentru soare trebuie sa aiba o calitate foarte buna.
Cum a venit vara si soarele, cateva trucuri despre cum sa iti selectezi ochelarii de protectie solara nu strica. Cunoscand ce este notabil la niste ochelari de soare te va ajuta tare mult cand iti vei achizitiona unii noi.

Protectie UV

Una cele mai importante cauze a suferinteleor de ochi sunt razeleultraviolete. De aceea este extrem deinsemnat sa alegi o pereche de ochelari protectie solara care te protejeaza de efectul negativ ar acestor radiatii. Doar pentru ca ochelarii pentru protectie solara au lentile fumurii, nu semnifica ca esti adapostit de razeleultra-violete. Asadar fii ferm sa verifici ratingul UV al ochelarilor pentru protectie solara pe care doresti sa ii cumperi.

Din ce sunt facuti ochelarii

In general cu cat ochelarii cantaresc mai mult cu atat sunt mai buni din punct de vedere calitativi, au o calitate buna. Vrei sa fii sigur ca materialul din care sunt facutiva durao perioada indelungata si ca vor pastra dupa “loviturile” pe care in mod permanent ochelarii pentru protectie solara le iau.

Citeste si:  7 elemente ce trebuie verificate inainte de inchirierea unei masini in Otopeni

Nuante diferite

Tonurile sunt culorile ce sunt aplicate pe lentilele ochelarilor de protectie solara cu scopul de a micsora lumina care patrunde in ochii. Tonurile pe care le selectionezi tin de preferintele pe care le posezi. Chiar si asa, nuantediverse vor avea consecintediferite in modul cu care vei distingestralucirea, efectul de orbire si culorile pe care le vei observa. De exemplununatele de gri restrang efectul de orbire si nu transforma prea mult lumina. Pe de alta parte, lentilele galbene vor distorsiona culorile dar vor vederea.

Polarizat sau nepolarizat?

Ochelarii ce sunt poalarizati vor reducestralucirea care se resfrangedin apa sau de pe drum in timpul deplasariimasinii. E recomadat sa folositi acest model de ochelari pentru cei care umba mult cu automobilul sau umba cu barca pe apa. Daca in timpul zileilucrezi sau locuiesti in cladiriinalte (cum ar fi blocurile de locuinte sau in business offices) ar fi recomandat sa utilizeze ochelari care nu polarizeaza.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *