Samsung va lansa frigidere cu purificator de apa incorporat

Samsung fabrica o mare varietate de electronice de consum si electrocasnice, incepand de la smartphone-uri si televizoare la AC-uri si frigidere. Aparent, compania intentioneaza sa lanseze noi frigidere care au purificatoare de apa incorporate. Desi acest tip de produs a fost oferit fara prea mult succes in trecut, evolutia recenta a focarului de coronavirus incurajeaza Samsung sa relanseze conceptul de aparat electrocasnic 2 in 1 – un frigider cu purificator de apa incorporat.

Producatorul sud-coreean de electrocasnice a lansat in trecut cateva modele de frigidere cu un sistem de purificare a apei incorporat, dar compania a incetat sa ofere functionalitatea dupa un timp din cauza cererii reduse. Acum, Samsung vrea sa-si incerce norocul inca o data in acest an. Compania a dezvoltat deja cateva frigidere si intentioneaza sa le lanseze in 2020.

Se raporteaza ca viitoarele frigidere Samsung pot depasi purificatoarele de apa de sine statatoare din punct de vedere al capacitatii. Acestea pot purifica pana la 2.300 de litri si au nevoie de o inlocuire si intretinere a filtrului numai dupa sapte sau opt luni, care este mai lunga decat perioada de intretinere pentru purificatorii de la brandurile rivale.

Deoarece purificatorii de apa necesita o intretinere regulata pentru curatarea si inlocuirea filtrelor, Samsung intentioneaza sa se uneasca cu Samsung Electronics Services. Compania de servicii post-vanzare are o prezenta nationala in Coreea de Sud si poate oferi intretinere pentru frigiderele viitoare Samsung Electronics.

Citeste si:  Alegerea electrocasnicelor din bucatarie

Desi Samsung avea in trecut cateva frigidere cu purificatoare de apa incorporate, acestea nu erau populare. Asadar, compania a decis sa inceteze sa ofere astfel de modele si a inlocuit purificatoarele de apa cu posibilitatea de a distribui apa spumanta.

Acum, conglomeratul sud-coreean doreste sa reintre pe piata, intrucat vizeaza piata de inchirieri in plina expansiune si rentabilitatea ridicata asociata cu acesta. Se presupune ca Samsung a dezvoltat si purificatoare de apa autonome, dar nu este clar daca compania le va elibera.