Care sunt electrocasnicele indispensabile dintr-o bucatarie?

In bucatarie regasim o multime de electrocasnice unele mai utile decat altele. Cu toate acestea, exista unele electrocasnice mai utile decat altele intr-o bucatarie, pe care fiecare bucatarie, indiferent de cat de mica ar fi, trebuie sa le aiba. Cu alte cuvinte, sunt indispensabile. In cele ce urmeaza iti vom spune care sunt electrocasnicele indispensabile dintr-o bucatarie.

Electrocasnicele pentru conservarea alimentelor

In bucatarie, doua aparate electrocasnice sunt indispesnsabile pentru conservarea alimentelor: frigiderul si congelatorul. Daca frigiderul este nelipsit din bucatarie, nu acelasi lucru putem spune despre congelator, nu este chiar atat de frecvent ca si frigiderul. Cu toate acestea, este un aparat important pe care orice bucatarie trebuie sa le detina. Acesta ne permite sa ne pastram alimentele proaspete timp de mai multa vreme. Solutia ideala: investeste intr-un aparat complet, intr-un frigider cu congelator.

Electrocasnicele pentru gatit

La fel ca si in cazul conservarii alimentelor, exista doua aparate indispensabile pentru gatitul alimentelor: plita si cuptorul sau cuptorul cu microunde. Plita este ideala pentru gatitul alimentelor in timp ce cuptorul cu microunde este folosit in general pentru decongelarea carnii sau pentru a incalzi mancarea.

Printre alte electrocasnice utile intr-o bucatarie se numara si mixerul. Este ideal si pentru debutanti, pentru cei care nu l-au folosit niciodata inca dar si pentru cei care nu dispun de foarte mult loc deoarece este usor de depozitat si nu ocupa mult spatiu. Acesta din urma iti permite realizarea unui numar mare de preparate: supa, bineinteles dar si nuggets, spre exemplu, amestecand carnea de pui cu condimente sau diferite tipuri de legume.

Citeste si:  De ce sa alegi o friteuza cu aer, fara ulei?

Acum stii care sunt cele mai importante electrocasnice, indispensabile intr-o bucatarie. Daca intentionezi sa schimbi electrocasnicele sau sa renovezi in viitorul apropiat bucataria atunci vei avea la dispozitie toate informatiile necesare. Inainte de a opta pentru un anumit electrocasnic, fa-ti timp pentru a compara mai multe modele.

Sursa: https://www.cooktoys.fr/electromenagers-indispensables-cuisine/