Cum poti alege cel mai bun robot de bucatarie?

Rezervat foarte multa vreme doar profesionistilor din lumea patiseriei, robotul de bucatarie se impune de acum inainte drept « un must have » din bucataria oricarei gospodine ce se respecta.

Exista doua familii mari atunci cand vine vorba despre un robot de bucatarie- robotul simplu sau « pur », care framana aluatul si care il amestca pe cel pentru tarte sau prajituri, dar si crema sau frisca si cel care are sau un bol suplimentar si o multime de accesorii, apropiindu-se de clasicii roboti multifunctionali. Cel multifunctional este foarte polivalent si mai ieftin, cel mai adesea,

De ce sa cumperi un robot de bucatarie? Un robot de bucatarie se justifica atunci cand vrei sa faci in casa paine, briose si tarte in cantitati mai mari. Nu te vei mai chinui astfel cu aluatul care trebuie framantat si care dureaza foarte mult.

Alegerea unui robot de bucatarie simplu sau « pur ». Nu trebuie sa acorzi o prea mare importanta puterii motorului. Numarul de viteze nu este nici el determinant. Sunt mereu destule pentru toate nevoile.

Cuva robotului este extrem de importanta insa. Este un element important pentru robot, din inox, cel mai adesea. Cele din sticla sunt frumoase, dar sunt fragile, se pot sparge destul de usor. In plus, sunt si destul de grele.

Citeste si:  Eu monitorizez dispozitivele adolescentilor mei si ar trebui si tu

Manerul ar trebui sa fie vertical sau ar trebui sa fie 2, de o parte si de alta a bolului. Cele cu margini pur si simplu nu sunt de ajuns. Accesoriile ar trebui sa fie si ele din inox deoarece sunt mai rezistente la spalarile mai dese.

Alegerea unui robot multifunctional. Unele sunt propuse cu un blender pentru mixare sau cu un bol in plus pentru maruntire, razuire si mixare. Poti alege si un robot cu storcator sau chopper.