Tot ce ai nevoie pentru a pregati carantina la domiciliu

Este posibil sa nu fiti reusit sa va ganditi sa igienizati tot ceea ce intrati in contact – precum si sa va spalati pe maini timp de cel putin 20 de secunde – ca mijloc de a preveni raspandirea coronavirusului. Si acum, din ce in ce mai multe companii care solicita angajatilor sa lucreze de acasa, carantina la domiciliu poate deveni o practica din ce in ce mai populara.

Primele lucruri in primul rand: Carantina si izolarea sunt diferite, in conformitate cu Centrele pentru controlul si prevenirea bolilor. Carantina este destinata persoanelor care au fost expuse la o boala si ar putea imbolnavi, chiar daca in momentul de fata par sanatoase. Izolarea este destinata persoanelor bolnave care au fost diagnosticate cu coronavirus si sunt acum un pericol pentru familie si vizitatori.

Si exista un grup mai mare de oameni – haideti sa ii numim auto-izolati – care nu au de ce sa creada ca au fost expusi, dar raman acasa pentru a reduce riscul de a se imbolnavi sau de a raspandi virusul catre altii.

Pentru toate intentiile si scopurile, urmatorul ghid este destinat persoanelor sanatoase care doresc sa ramana acasa ca o modalitate de a preveni prinderea si raspandirea acestui virus. Si in Statele Unite, mai ales ca exista inca teste limitate disponibile, oamenii se uita spre auto-carantina ca o modalitate de a ajuta la prevenirea ambelor.

Citeste si:  Cartile te fac mai amabil, mai sociabil si mai empatic

Desigur, daca aveti simptome asociate cu coronavirus, va recomandam sa contactati imediat un profesionist din domeniul sanatatii.

Deci, ce anume aveti nevoie daca vreti sa va limitati sau sa eliminati complet timpul liber? In primul rand, daca nu sunteti deja bolnavi, probabil ca nu ar trebui sa purtati o masca. CDC si alti profesionisti din domeniul sanatatii au spus in mod explicit ca mastile nu sunt eficiente sau necesare pentru publicul larg care nu prezinta niciun simptom al virusului.

Mastile trebuie folosite doar de catre persoanele dintr-o regiune care se confrunta cu un focar, de personalul medical care trateaza pacientii si de persoanele care se confrunta cu simptome asemanatoare gripei. Acestea fiind spuse, daca sunteti bolnavi si intampinati simptome asemanatoare gripei, adresati-va furnizorului dumneavoastra de asistenta medicala pentru indrumare si bune practici pentru cazul dumneavoastra unic. O masca ar putea ajuta la evitarea raspandirii virusului de la dvs la altii.