Whirlpool este prima marca care conecteaza electrocasnicele la Apple Watch

Whirlpool a anuntat inca din 2018 lansarea a peste 20 de aparate electrocasnice inteligente compatibile cu Apple Watch. Curand, va fi posibil sa ne controlam cuptorul, masina de spalat si uscatorul de rufe de pe telefonul Apple.

Whirlpool si ceasul inovatiei

In timp ce in Las Vegas (USA), CES (Salonul Consumatorului de Electronice) a facut ravagii anul acesta cu electronicele si electrocasnicele propuse, marca americana Whirlpool, prezenta in cadrul acestui salon, a declarat faptul ca a integrat o serie de noi functionalitati de comanda la distanta ale aparatelor conectate de pe Apple Watch.

In ceea ce priveste detaliile, calendarul comercializarii prevede pentru lunile care vin in jur de 20 de aparate electrocasnice pliotabile prin intermediul ceasului marcii Cupertino printre care :

  • cuptoarele – cu afisajul si modificarile posibile ale reglajelor in timp real ;
  • masinile de spalat haine –cu afisajul progresului ciclului de spalare in curs si modificarea parametrilor ;
  • uscatoare de rufe – cu, printre altele, afisarea timpului ramas pana cand programul de uscare este gata.

Folosirea unei retele celulare

Dispozitivele Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular) si Apple Watch Series 4 (GPS + Cellular) se pot conecta la retelele celulare. In cazul in care ai la dispozitie o conexiune celulara, poti efectua apeluri si sa folosesti date sau aplicatii atunci cand nu ai acces la dispozitivul tau iPhone sau la o retea Wi-Fi.

Citeste si:  Cum detartam cafetiera?

Verifica conexiunea dintre iPhone si Apple Watch

Priveste cadranul ceasului. Daca vezi  sau  pe cadranul ceasului, inseamna ca nu exista o conexiune.

Verifica centrul de control. Atinge lung partea de jos a ecranului, asteapta sa apara centrul de control, apoi gliseaza in sus. Daca vezi  sau , inseamna ca nu ai o conexiune.

Atinge  in centrul de control. In cazul in care dispozitivele sunt conectate, dispozitivul tau iPhone ar trebui sa genereze un sunet „ping”.