Onyx BOOX Max3 de 13,3 inch este mai mult o tableta E Ink decat un eReader

Cel mai recent dispozitiv E Ink de la Onyx dispune de un ecran de E Ink de 13,3 inci, 2200 x 1650 pixeli, cu suport pentru intrarea tactila capacitiva sau un stilou Wacom sensibil la presiune.
Onyx BOOX Max3 arata ca un eReader mare. Dar are o multime de functii care o fac mai mult ca o tableta polivalenta. Dispune de port USB Type-C, cititor de amprente, WiFi 5GHz, difuzoare stereo, microfoane duale si software Android 9.0.

Onyx a dezvaluit Onyx BOOX Max3 la evenimentul IFA din Berlin saptamana aceasta si este disponibil pentru comanda de pe site-ul Onyx pentru 860 USD si mai mult.

Desigur, pentru acest pret, puteti cumpara trei e-Readers Amazon Kindle Oasis, un Fire HD 8 si mai aveti ceva bani.

Dar nu exista multe dispozitive cu ecrane de E Ink care sa includa aceste specificatii. BOOX Max3 are si un procesor Qualcomm de 2 GHz octa-core, 4 GB de memorie RAM si 64 GB.
De asemenea, dispune de o baterie de 4.300 mAh, suport Bluetooth 4.1 si un port HDMI care va permite sa utilizati eReaderul ca monitor. Tableta / eReader masoara 12,2 ″ x 9 ″ x 0,3 ″ si cantareste 1,1 kilograme.
Puteti asculta carti audio, muzica sau podcast-uri prin cele 2 difuzoare stereo din spatele dispozitivului. De asemenea, are microfoane duale, astfel incat sa va puteti angaja in chat vocal folosind Skype sau Whatsapp.

Citeste si:  Descoperă electrocasnicele care îți vor revoluționa viața de zi cu zi în 2024!

MAX 3 este primul produs E Ink de pe piata care se livreaza cu Android 9.0 chiar din cutie. Acest lucru este uimitor in cateva moduri diferite. Acesta abordeaza majoritatea vulnerabilitatilor de securitate bine cunoscute, majoritatea altor cititori electronici de pe piata folosesc Android 4.04 pana la Android 6.0, in cea mai mare parte. Deoarece MAX are acces la Play Store, puteti utiliza practic orice aplicatie care este compatibila cu un ecran E Ink. Aceasta include Overdrive, Libby, Hoopla, Kindle, Kobo, Nook, Google Keep, OneNote, Outlook si toate aplicatiile de e-reading, manga, reviste si ziare.