Top 3 coduri de trisat la shootere cel mai frecvent utilizate

call of duty hacksHackurile pentru Call of Duty Warzone au devenit atat de obisnuite incat este aproape imposibil ca un player sa ajunga intr-un joc fara ca ceilalti sa foloseasca cheaturi. Toate cheaturile propuse de specialisti sunt foarte calitative. Cei mai multi playeri pasionati de joc le-au testat si le-au incercat pentru a vedea daca acestea impiedica performantele sau perturba in vreun fel jocul.

https://rivalcheats.com/ mentioneaza ca, cele mai multe dintre ele, nu interfereaza cu buna functionare a jocului, insa recomanda totusi prudenta.

Desi in mod normal costurile pentru acestea hackuri din Warzone ar trebui sa fie foarte mare pentru ca nu exista compromisuri asupra calitatii si efectul lor asupra gameplayului este pozitiv, in realitate ele sunt destul de accesibile, motiv pentru care un numar foarte mare de playeri le detin.

Cele mai utilizate hack-uri pentru Call of Duty Warzone le includ si pe urmatoarele:

1. Call of Duty Warzone Aimbot

Intr-un joc in care 100 de jucatori se lupta pentru supravietuire, un astfel de hack este util tot timpul. Warzone aimbot este unul dintre cele mai des utilizate cheaturi in joc pentru ca nimanui nu ii place sa isi rateze tintele, fiind foarte greu ca un inamic sa fie dus la locul potrivit de doua ori.

Citeste si:  Autoritățile fiscale din România au schimbat taxele pe câștigurile la jocurile de noroc

Avand un aimbot activ, playerul are garantia ca va ucide in mod instantaneu cu o singura lovitura. Tot ceea ce trebuie sa faca jucatorii este sa fie atenti atunci cand selecteaza un aimbot potrivit. Sunt foarte multi jucatori care ajung sa fie detectati pentru simplul fapt ca trag pe distante foarte lungi sau medii, iar riscul de a fi raportati este mult mai mare.

De aceea este recomandat sa se mentina o distanta optima fata de adversar pentru a nu atrage atentia. Cele mai multe hackuri au luat si acest fapt in considerare si ajusteaza cat mai bine utilizarea. Chiar daca de cele mai multe ori aceste modificari nu sunt evidente ele fac cheatul capabil sa functioneze eficient.

2. Warzone ESP

Utilizand acest hack, este mult mai usor ca jucatorii sa puna mana pe armele si pe obiectele valoroase care se afla pe harta. De asemenea, sunt si mai multe sanse de a gasi adversari usor si de a ii elimina, inainte ca acestia sa atace;

3. Wallhack

Este un spoiler de strategie pentru ca este cel care poate distruge strategia tuturor oponentilor. Adversarii care stau in casa si asteapta sa ucida vor fi descoperiti mai usor. Inainte ca gamerul care intra in casa sa paseasca inauntru este deja avertizat cu privire la prezenta jucatorilor si obiectelor in interior.

Citeste si:  Google Docs se doteaza cu un corector gramatical bzat pe Inteligenta Artificiala

Cu ajutorul acestor hackuri pentru Warzone se pot face strategii foarte bune si eficiente. Aceste strategii pot duce jucatorul mult mai aproape de victorie, adica de rezultatul la care toata lumea spera sa ajunga. De asemenea, cu ajutorul acestor cheaturi, playerii nu se mai simt frustrati atat de des si nici nedreptatiti atunci cand si alti playeri utilizeaza astfel de programe.