Acest flash drive se poate conecta de iPhone, Android si de calculator

Nu ar fi minunat daca ati putea folosi o unitate flash cu iPhone-ul, Androidul si laptopul vostru? Veti putea accesa toate documentele la cerere fara sa va preocupati de conectivitatea la internet si de tarifele excesive de date. Acum este posibil!

Obtineti o unitate USB de 128 GB pentru 14 dolari la Amazon cu conectori pentru dispozitive iOS, telefoane Android si laptopuri.

Este pentru iPhone, este pentru telefoanele Android, este pentru laptopuri, este unitatea E&J Photostick de 128 GB! Si daca ati dorit vreodata o unitate flash care poate conecta pana la trei dispozitive foarte diferite, este pentru voi. Amazon vinde unitatea USB de 128 GB pentru 14 dolari cu codul de comanda LLQ6E6CG, jumatate din pretul obisnuit pentru o multime de spatiu de stocare care se va incadra in aproape orice dispozitiv de care ai nevoie.

La prima vedere, aceasta este o unitate USB mare cu ​​un conector fulger, ceea ce inseamna ca functioneaza doar cu dispozitive iPhone si iPad. Daca te informezi putin mai mult, totusi, veti vedea ca aceasta unitate USB are un conector USB tip-A standard.

Daca acest lucru nu a fost suficient, conectorul de tip A rasuna pentru a dezvalui un conector microUSB pentru dispozitivele Android de dedesubt. Din pacate, aceasta unitate nu are conector USB-C, astfel incat sa ai nevoie de un adaptor microUSB-USB-C pentru ca acesta sa functioneze cu telefoane Android mai noi care au facut deja trecerea la porturile de tip C. De asemenea, utilizatorii de iPhone vor trebui sa descarce o aplicatie de companie pentru a permite transferul de fisiere.
Cu toate ca s-ar putea sa nu fie pentru toata lumea, caracteristicile unice ale acestei unitati USB ne-au atras atentia, iar pretul sau de 14 dolari pentru 128 GB spatiu de stocare il face un produs minunat.