Pastile de slabit: pro si contra

Pastilele de slabit….revolutie sau intoxicare? Un lucru este sigur…nimic nu este mai eficient ca o buna igiena alimentara si o activitate fizica regulata! Produsele de slabit se clasifica in felul urmator: pastile de slabit (pe care le putem gasi in farmacii, pentru a le cumpara este nevoie de recomandarea medicului), pastile de slabit naturiste si ceaiuri de slabit.

Toata lumea stie, sau cel putin ar trebui sa stie faptul ca unele pastile de slabit au efecte nefaste asupra sanatatii. Totusi, in zilele noastre exista si pastile de slabit naturiste, fara efecte secundare.

Argumente pro pastile de slabit:

Cea mai eficienta metoda de a slabi, care da cele mai putine batai de cap si care nu prezinta riscuri asupra sanatatii sunt pastilele de slabit naturiste.

  • Pastilele de slabit nu provoaca dezechilibre alimentare. De fapt, cu aceste pastile, este permis consumul oricarui aliment, deoarece au drept efect taierea poftei de mancare. Alte regimuri de slabit ar priva persoana care vrea sa slabeasca de unele feluri de mancare.
  • Pastilele de slabit ajuta corpul sa arda grasimile. Organismele oamenilor sunt diferite deci, nu ard grasimile in acelasi ritm.
  • Pastilele de slabit pe baza de plante naturiste contin ingrediente care ne ajuta sa slabim intarindu-ne in acelasi timp corpul.
Citeste si:  Diete de slabit rapid 10 kg – Dieta Army (regim al armatei Israeliene)

Argumente contra pastilelor de slabit :

Unele pastile de slabit nu sunt chiar atat de inofensive! Este cazul unor medicamnete care se pot lua fara reteta : anorexigene, derivate amfetaminice sau hormoni tiroidieni. Acestea pot avea efecte secundare grave. Dovada? Unele au fost retrase de pe piata! Accident cardiac, hipertensiune, depresie, se numara printre consecintele acestor medicamente!

  • Exista persoane carora nu le place pur si simplu sa ia pastile:
  • Pot avea un pret destul de piperat;
  • Este posibil sa nu aiba efectul dorit;
  • Hormonii tiroidieni de care vorbeam mai sus pot provoca tulburari de comportament, diminuarea rezistentei musculare la efort.
  • Anorexigenele pot provoca insomnii, tahicardie, stari euforice, ameteli, daca sunt administrate pe termen lung, pot crea dependenta.

In final nu uitati ca alegerea este a voastra. Dar, inainte de a lua orice hotarare, trebuie sa va informati foarte bine asupra produsului pe care vreti sa-l folositi. Verificati cu mare atentie toate ingredientele si informati-va asupra eventualelor efecte secundare. Cautati persoane care au folosit deja produsul respectiv (forumurile va pot fi de mare ajutor).

Nu uitati, cu sanatatea nu trebuie sa ne jucam!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.