Pantofi! Cum sa economisesti cand ii cumperi? Reduceri si sfaturi de ingrijire!

Orice femeie se viseaza intr-un dulap plin cu pantofi, din care sa isi poata alege cate o pereche pentru fiecare zi. Pantofii au reprezentat, inca din cele mai vechi timpuri, dovada unui anumit statut social, dezvoltandu-se in timp si devenind o obsesie pentru unele persoane, o simpla necesitate pentru altele si o afacere pentru altele.

Ceea ce este cert, este faptul ca pantofii sunt atractivi, mai ales daca esti o reprezentanta a sexului frumos. Daca nu vrei sa te trezesti in imposibilitatea de a-ti cumpara pantofi noi pentru ca nu mai ai spatiu in casa pentru ei sau daca nu vrei sa cheltuiesti o avere pe o pereche, trebuie sa stii cum sa ii cumperi.

Sfaturi utile pentru achizitia pantofilor!

Toate femeile vaneaza reduceri si spre norocul lor, magazinele sunt pline de oferte. Nu toate ofertele sunt profitabile, insa. Daca vrei sa achizitionezi pantofi intr-un mod inteligent, tine cont de urmatoarele sfaturi:

  • Fii cu ochii pe magazinele online. In felul acesta poti sa stii mereu care sunt preturile si poti vana reducerile masive. Pe timpul verii, spre exemplu, sunt o multime de reduceri la Kalapod.ro  extrem de atractive.
  • Fa-ti un inventar al pantofilor pe care ii ai. Daca ai mai multe perechi de pantofi, incearca sa le faci un inventar inainte de fiecare sesiune de shoping. In felul acesta eviti sa cumperi acelasi tip de pantof de doua ori.
  • Omul gospodar isi face iarna car si vara sanie. Este un proverb valabil si in cazul pantofilor. Cumpara-ti ghete imediat ce incepe primavara, deoarece le vei gasi la preturi derizorii si pantofi de vara imediat ce vine iarna!
Citeste si:  Cum sa amenajezi dressingul bebelusului tau

Ingrijeste-ti pantofii vechi!

Daca vrei sa faci economii cu adevarat mari insa, trebuie sa ingrijesti cat mai bine pantofii pe care ii ai deja. Exista o multime de pantofi care pot sa isi pastreze aspectul chiar si dupa foarte mult timp si dupa multe purtari. Spre exemplu, poti sa improspatezi fiecare pereche de pantofi presarand in interiorul sau pudra de calc, poti sa te folosesti de ceara pentru o lustruire frecventa si poti depozita pantofii de la un sezon la altul intr-un loc racoros si uscat.

Daca ai multi pantofi din piele sau din piele ecologica, ceara de albine este un ajutor de nadejde, care te ajuta sa ii ingrijesti asa cum trebuie.

Niste pantofi ingrijiti te pot ajuta sa ai dulapul mult visat, plin cu incaltaminte si de asemenea, te ajuta sa diversifici extrem de mult modul in care te incalti.

Salvează