Oppo A5 2020 revizuire

Adaugati Oppo A5 2020 pe lista celor mai bune telefoane cu buget redus

Oppo A5 2020, atunci cand este apreciat in privinta pretului sau, iese foarte bine intr-adevar: pentru nu prea multi bani, obtineti un dispozitiv competent in majoritatea domeniilor si cu adevarat bun in unele.

Este foarte asemanator cu Oppo A9 2020, diferenta majora fiind configurarea camerei. A9 are o gama de camere spate superioara si va va costa un pic mai mult, dar daca doriti sa cheltuiti cat mai putin pe urmatorul telefon, atunci A5 merita cu siguranta o privire.

Puteti ridica Oppo A5 2020 pentru aproximativ 180 de lire online in Marea Britanie si 300 de dolari AU in Australia, desi pana acum nu avem confirmarea unei versiuni din SUA. Acest lucru nu inseamna deloc multi bani pentru un smartphone si toate celelalte din aceasta recenzie trebuie cantarite fata de pretul de admitere.

Desigur, exista o multime de concurenta la capatul inferior al pietei – de pe piata Motorola, Honor, Realme si altele -, dar Oppo A5 2020 face suficient pentru a-l face demn de o consideratie serioasa pentru bugetul.

Aruncati o privire la Oppo A5 2020 si puteti spune ca nu este un telefon cu un nivel premium, de calitate si este acelasi atunci cand il ridicati. In acelasi timp, este corect sa spunem ca receptorul arata mai scump decat este de fapt – sigur, este imbracat in plastic si pare neoriginal dar este bine curbat si finisat.

Citeste si:  Cum gonoreea dezvolta rezistenta la antibiotice

Cu acel ecran de 6,5 inci si o grosime de 9,1 mm, acesta nu este un telefon compact, desi il poti folosi cu o singura mana (daca ai maini mari si cu degete dexter). Este bine pentru a avea multe pe ecran simultan, dar nu este atat de bun pentru a tine intr-un buzunar mic.

Oppo a pus butonul de alimentare pe dreapta, cu controalele de volum din stanga. Mufa pentru casti (da, exista una) este in partea de jos a dispozitivului, impreuna cu o grila de difuzoare. Oppo a ajuns din fericire la USB-C ca port de date, unele modele bugetare apeland inca la micro USB.