Alege culoarea ideala pentru peretii casei tale

Daca vei alege sa revopsesti sau sa redecorezi doar unul din peretii casei tale, vei reusi sa schimbi atmosfera intregii incaperi. In plus, o vei ajuta sa devina mai trendy si ii vei da un plus de caracter.

Dar ce culoare poti aplica pe perete? Iata cateva sfaturi sau idei care sa iti vina in ajutor.

Galben mustar. Alege sa vopsesti un perete in nuante de galben mustar pe care sa il pui in valoare cu ajutorul unor decoratiuni in alb si negru, ghivece sau vaze de exemplu, pentru ca incapere casei tale sa fie cea mai arty. Poate sa fie vorba si despre perne, un covor sau alte elemente in dungi albe si negre.

Nuanta de verde kaki. Verdele kaki va fi cel mai bine pus in valoare intr-un dormitor de exemplu, de o nuanta de rosu aprins si de decoratiuni de iuta sau de ratan.

Nuanta de galben nisipiu. Peretii in nuante de galben nisipiu vor arata cel mai bine in contrast cu un parchet mai inchis la culoare. Pentru un plus de eleganta, alege o canapea cu linii minimaliste si un mobilier in nuante de negru pentru cel mai frumos look contemporan.

Verde pastel si verde maslina. Daca vrei sa obtii cel mai intimist efect la tine in dormitor, vopseste peretele din spatele patului in doua nuante – jumatate verde pastel si verde maslina.

Citeste si:  5 Reparatii Auto pe care trebuie sa le faci doar in Service

Nuanta de verde turcoaz. In baie, deasupra cazii poti aplica un tapet cu motive tropicale, in nuante de turcoaz. Gresia din aceeasi familie cromatica va pune cel mai bine totul in valoare.

Nuanta de portocaliu corail. Trebuie neaparat sa pariezi pe nuanta de living corail, nuanta anului 2019. Este o nuanta plina de viata si calduroasa, care, asociata unei canapele in nuante de roz pal, de lenjerie in nuante de portocaliu si de mobilier in nuante deschise, va atrata cel mai bine.