Cel mai usor mod de a gasi sau bloca telefonul pierdut

Nu este un lucru placut sa iti pierzi telefonul, dar in 2019 este mult mai usor sa te asiguri ca acest lucru nu este permanent. Pentru utilizatorii Android este in special mai usor.

In timp ce unii producatori care folosesc Android includ propriile servicii pentru recuperarea telefonului pierdut, Google a creat functia ‘’Find My Device ‘’ pentru fiecare telefon si tableta, nu doar pentru Pixel. Google este un motor de cautare gigantic, tot ce trebuie sa faci este sa scrii ‘’find my device” pe google.com

Daca esti conectat pe contul tau Google, acesta este sincronizat cu telefonul tau, o sa vezi o lista mare de informatii si o harta va aparea la rezultatele cautarii.

De aici o sa vezi locatia dispozitivelor Android legate de telefonul tau pe Google Maps. Daca apesi pe harta, o sa poti afla nivelul de baterie si semnal al dispozitivului, la fel si cateva optiuni pentru controlarea dispozitivului.

In cazul in care crezi ca ti-ai pierdut telefonul undeva prin casa, poti apasa simplu ‘’play sound ‘’ (redare sunet), asta va face ca telefonul tau sa sune la un volum maxim timp de 5 minute, chiar daca telefonul este pe silentios.

La fel iti poti bloca telefonul, apasand pe ‘’secure device ‘’ ( protejarea dispozitivului), asta iti va proteja telefonul de cei care nu stiu parola si iti va permite sa afisezi un mesaj pe ecran, de exemplu ‘’ imi vreau telefonul inapoi!’’ poti asigura un numar de telefon pentru ca persoana care a gasit telefonul sa te contacteze.

Citeste si:  Este copilul tau in pericol pe Roblox?

In ultima instanta, iti poti simplu sterge datele telefonului. Dar dupa ce a fost o data sterse nu o sa il mai poti localiza in caz de nevoie deci aceasta optinune se foloseste doar in cazul in care esti sigur ca nu il mai poti recupera.

i cam asta este totul. Sper ca ti-ai putut gasi telefonul cu ajutorul acestor infomatii.