Ce să faci atunci când ai nevoie de bani

17 Ce să faci atunci când ai nevoie de baniNevoia de bani ne însoțește în viața noastră de zi cu zi. Chiar dacă banii nu joacă un rol primordial în viața noastră, o viață normală este imposibilă fără mijloace suficiente pentru a ne asigura existența. Uneori, chiar și veniturile obișnuite nu ne pot acoperi toate nevoile și trebuie să decidem de unde și cum să obținem bani în plus. În astfel de cazuri, cea mai comună alegere este să împrumutați bani. Înainte de a recurge la această opțiune, totuși, putem lua în considerare alte 5 opțiuni alternative care ne vor economisi retragerea de fonduri la credit și, în consecință, plata dobânzii asupra acestora.

Opțiuni alternative pe lângă împrumut atunci când aveți nevoie de numerar

Opțiunea №1: împrumut de la prieteni atunci când aveți nevoie de bani

Prima opțiune în caz de nevoie urgentă de bani este să împrumutați de la prieteni, familie sau rude. Asistența lor într-o perioadă dificilă este mult mai profitabilă decât contractarea de împrumuturi rapide de la un împrumutător căruia trebuie să-i plătiți dobânzi și care s-ar putea să nu fie de acord cu neplătirea datoriei.

Vânzare lucruri atunci când ai nevoie de bani

Toată lumea are lucruri care stau în casă de mult timp. Acestea pot fi o masă, cărți, instrumente, haine, încălțăminte, instrumente muzicale și multe altele. Verificați acasă pentru articolele rezervate adecvate pe care nu le mai utilizați.

Citeste si:  Diabet: cat de des ar trebui sa consumi feculenti?

Card de credit în caz de nevoie de numerar

Plata cu cardul este ușoară și convenabilă. Chiar dacă nu aveți bani în contul dvs., banii provin imediat de la banca emitentă prin card de credit. Ei pot face o treabă bună pentru dvs., mai ales atunci când efectuați plăți online.

Închirierea unei case

Aveți un loc unde să locuiți și unde să puteți găzdui un străin? Această opțiune vă va oferi un venit lunar constant. Nu numai o persoană care deține o proprietate goală sau o cameră gratuită în casa sa poate profita de această oportunitate. Un garaj ar putea fi, de asemenea, închiriat, dar de obicei la un preț mult mai mic.

Contractarea unui împrumut

Deși există 5 alternative la contractarea unui împrumut în caz de nevoie urgentă de bani, niciuna dintre acestea nu ți se potrivește. Și atunci va trebui să recurgeți la opțiunea de a lua un împrumut. Așadar, haideți să privim această variantă mai detaliat.

Contractarea unui împrumut pentru rambursarea datoriilor sau a altor probleme financiare este un curs de acțiune logic și adesea practicat. Desigur, trebuie să fii inteligent atunci când iei un împrumut de la o bancă, astfel încât să nu te afli în dificultăți financiare și mai mari. Împrumuturile de consum au sens atunci când aveți nevoie de o sumă medie de bani și aveți un obiectiv specific.

Citeste si:  Cum sa cureti petele de pe mobila din piele

Sursă: ATEBANK