Google Chrome sarbatoreste aniversarea de 10 ani cu un design nou

Pentru a aniversa 10 ani de activitate, Google s-a gandit sa faca ceva special. Este vorba despre o evolutie estetica pentru a marca cei 10 ani de cand este pe piata, ani in care a reusit sa ajunga numarul unu mondial.

Astfel ca, la 1 decembrie, Google a suflat in cele 10 lumanari. Un deceniu deja de cand a aparut pe piata navigatoarelor si a reusit sa detroneze celebrele Firefox- 2011 sau Internet Explorer- 2013.

Noua versiune renunta la formele prea trapezoidale si afiseaza forme mai rotunjite, dar si noi functionalitati.

Cu aceasta versiune 69 pentru calculator, utilizatorii vor putea uita de designul vechi al navigatorului si se vor putea bucura de un « instrument » de navigare asemanator cu ecosistemul Google.

Cautarile sunt mai rapide si mai variate pe Chrome. In plus, atunci cand incepi sa scrii un cuvant-cheie in bara de cautare Google, noul Google Chrome va incepe deja sa iti prezinte rezultate. Dar pentru moment, se pare ca aceasta functie nu merge decat daca folsosesti varianta in engleza pentru Google Search.

Gestionarea parolelor este mai bine gandita si mai bine conceputa. Parolele se recunosc mai rapid si parolele deja salvate se pot folosi.

Dar daca iti doresti sa ai conturi mai puternice si mai sogure, Google Chrome iti va permite sa generezi o parola unica si puternica. O solutie practica pe care o poti stoca in contul tau de Google.

Citeste si:  De ce sa creezi un blog?

La lista se mai adauga si si alte functionalitati, mai ales cea de a crea shortcuturi personalizate. Iar atunci cand deschizi un tab gol, este posibil sa adaugi un fundal.

Intr-un viitor apropiat, Google Chrome va fi cel mai rapid si mai inteligent si atunci cand se vor incarca paginile. Giganul pregateste astfel o tehnologie lazy load, direct integrata in aplicatie.