Tastatura BLEUJOUR

BLEUJOUR este o societate originara din Toulouse care a inventat, in urma cu cativa ani, KUBB, un mini computer revolutionar in forma de cub, de 12 cm, echipat cu un procesor Core i3 sau i7, cu carcase interschimbabile pentru a se potrivi oricarui tip de decor. Specialistii il recomanda cu caldura si in ziua de azi.

In cele ce urmeaza va vom prezenta tastatura fara fir BLEUJOUR CTRL care permite conectarea la 4 periferice (printre care un USB) si trecerea de la unul la altul printr-un sigur click.

Sa analizam inainte pe scurt pozitionarea acestei societati :

Infiintata in 2002, societatea poseda o gama de produse extinsa, care a reusit sa se lanseze si in lumea profesionala deoarece propune o serie de PC-uri ideale pentru companii, cu denumiri techno, unele mai sofisticate decat altele (octa, meta) care pot fi utilizate si in unele domenii precum cercetarea medicala.

Caracteristici tehnice ale constructorului

  • Mac sau Pc (Windows, Mac, Andorid, Linux sau Chrome) ;
  • Posibilitatea de imperechiere a 3 aparate simultane;
  • Auotonomie de o ora, timp de incarcare necesar de 3 ore;
  • Mai multe culori ;
  • Design ultra slim din aluminiu ;
  • Tastae plate si ultra silentioase ;
  • Garantie 2 ani ;

Cadrul din aluminiu asigura o greutate suficienta pentru ca tastatura sa fie suficient de stabila. Devine un element de decor aparte, tastele sunt plate, placute la atingere.

Citeste si:  Fii artist cu Google Chrome Canvas

CTRL ne permite sa lucram in USB de pe un MAC sau PC cu conexiune Bluetooth de pe un smartphone Android sau o tableta iPad. Este de ajuns sa dai click pe cele trei butoane de conexiune pentru a trece de la unul la altul instant.

BLEUJOUR este o tastatura excelenta care merita sa fie achizitionata. Pretul este de aproximativ 80 de euro insa merita deoarece este mai bines sa investesti intr-un aparat de calitate si practic decat sa dispui de mai multe tastaturi cu functii de baza.