Care sunt cele mai bune si cele mai asteptate telefoane Android pentru anul 2018?

Sectorul telefoniei mobile este in constanta evolutie si « fierbere ». Dar si in constanta reinnoire. Telefoanele smartphone se succed cu o viteza uimitoare, seamana destul de mult unele cu altele… dar asta nu ne impiedica insa sa asteptam unele modele cu nerabdare.

Care sunt deci cele mai bune si cele mai asteptate telefoane Android pentru anul 2018?

Nokia 9.  Se pare ca s-a confirmat deja elaborarea unui telefin smarpthone mai mare si mai invoator decat Nokia 8 care a aparut pe piata in sepetembrie 2017. Noul telefon denumit Nokia 9, logic, va beneficia mai ales de un ecran OLEd, pe toata suprafata sa, fara margini, dar si de un Android Oreo 8.0.

Samsung Galaxy A3, A5, A7, 2018. asteptand aparitia noului Samsung S9, fabricantul coreean isi va reinnoi toate modelele sale de telefoane accesible si adresate publicului larg. Dar in noul an, noua familie de telefoane smarphone va beneficia de un ecran Infinity Display.

Samsung Galaxy S9. In primavara anului 2018, Samsung va lansa noul Samsung Galaxy, S9. Se pare ca va integra un modem 4G de 1,2 GB/s, un cititor de amprente in spate si ca va fi primul telefon smartphone care va beneficia de Snapdragon 845 de noua generatie.

Motorola Moto Z3. Noul Moto Z3 va integra un ecra de 5,5 inchi, QHD, un procesor Qualcomm Snapdragon 835, 4GB Ram si 64 de GB pentru stocare.

Citeste si:  Noua serie de laptopuri abordabile ASUS VivoBook

Inca in stare de proiect.

RED Hydrogen One. Specialist in cele mai calitative camere foto, RED a ales sa se lanseze si pe piata telefoanelor smarphone cu un prim telefon cu ecran holografic care va rivaliza cu toate telefoanele de pe piata.

Samsung Galaxy X- un telefon pliabil. 2018 s-ar putea sa fie anul in care va incepe razboiul telefoanelor pliabile. Se pare ca Samsung va fi primul producator care va propune un telefon care se va putea transforma in tableta.