Tot ce trebuie să știi despre sloturile cu jackpot progresiv

Design fără titlu - 1Sloturile cu jackpot progresiv sunt foarte apreciate printre cei pasionați de jocuri de noroc online. Asta pentru că, pe lângă câștigurile clasice, există o șansă suplimentară de a declanșa un jackpot ce poate ajunge până la o sumă impresionantă.

Sloturile cu jackpot progresiv funcționează astfel: în momentul în care un utilizator efectuează un Spin, o mică parte din miza sa este direcționată către fondul jackpot-ului. Suma crește cu fiecare spin efectuat, iar la un moment dat un jucător norocos se va bucura de un câștig major. Pentru a afla mai multe despre sloturile cu jackpot progresiv, te invităm să citești acest articol.

Cea mai bună variantă este un slot cu jackpot progresiv propriu

Sloturile cu jackpot progresiv sunt împărțite în trei variante: propriu, local și global. Cea mai bună variantă este să joci la sloturi cu jackpot propriu, în care jackpotul poate fi câștigat la un singur joc/aparat. Atunci când joci la pacanele cu jackpot progresiv propriu, ține cont că acesta se referă la un singur joc ce poate fi accesat și de alți utilizatori. Șansele de a câștiga un jackpot sunt însă ceva mai mari decât la unul local sau global, dar trebuie să ai în vedere că este posibil ca premiile să fie ceva mai mici. Un jackpot local se referă la unul oferit pe jocurile dintr-un cazino online sau într-o sală de jocuri, în timp ce cel global este pentru un provider de sloturi online ori un lanț de săli de jocuri.

Citeste si:  Masinile sunt reglementate pentru siguranta - de ce nu tehnologia informatiei?

Design fără titlu - 1

Există jackpoturi care nu pot fi câștigate pe orice miză

Dacă ești obișnuit cu jocurile de pacanele online, știi deja că fiecare joc are prestabilită o miză minimă și una maximă. În ceea ce privește sloturile cu jackpot progresiv, este bine să te informezi înainte, deoarece la unele nu poți beneficia de jackpot dacă nu setezi jocul pe o anumită miză. Poți juca în continuare, doar că jackpotul nu va fi activat. Există însă și excepții, cum ar fi EGT Mystery Cards, unde oricare din cele 4 sume pentru jackpot cresc cu fiecare rotire, indiferent de miză. Premiile de top vor fi acordate însă de cele mai multe ori pe mize mari.

Câștigurile uzuale la sloturile cu jackpot progresiv sunt mai mici

În momentul în care încerci sloturile cu jackpot progresiv, s-ar putea să-ți dai seama că acel joc returnează mai puțin față de unul obișnuit. Desigur, cu excepția cazului în care câștigi un jackpot. Asta pentru că RTP-ul jocului (dacă excludem sumele oferite prin jackpot) scade din moment ce o mică parte din sumă este direcționată către fondul de jackpot. Pe de altă parte, distracția este ceva mai mare în momentul în care știi că miza unui spin este considerabil mai mare față de cea a unui joc obișnuit. Din acest motiv, tot mai mulți dintre utilizatorii cazinourilor online licențiate de ONJN din țara noastră aleg sloturile cu jackpot progresiv.

Citeste si:  Cazinoul Mr Bit a lansat un joc propriu în colaborare cu Pragmatic Play

Există și oameni care joacă în „echipă”

Poate părea surprinzător, dar sloturile cu jackpot progresiv pot fi încercate și în echipă. Desigur, e ceva spus mai degrabă la figurat. Însă sunt oameni care aleg să țintească doar sloturile care oferă un anumit jackpot și apoi aleg să-și împartă premiul. Având în vedere transparența care există, sumele oferite prin jackpot sunt cunoscute în permanență, iar ei știu care este premiul pe care îl pot obține. Ulterior, își asumă să împartă premiul în mod egal. Această metodă este folosită în special printre cei care joacă la Loterie și a fost folosită și în România. Cel mai des este însă întâlnită în Spania.