Intrebarile la care trebuie sa raspunzi atunci cand cumperi un cuptor sau alt produs pentru gatit

La fel ca si celelalte produse electronice si electrocasnice, cuptoarele si celelalte produse pentru gatit trebuie sa fie alese in functie de nevoile caminului- numarul de locuitori, frecventa folosirii, mai ales daca gatesti mult, functiile de care ai nevoie pentru a-ti simplifica viata, siguranta, etc. Dar nu numai. Alte elemente trebuie sa fie si ele luate in considerare. Aici intra clasa energetica sau nivelul sonor.

Nu prea conteaza contextul. Produsele electronice si electrocasnice pentru prepararea mancarii sunt gandite pentru a ne ameliora viata de zi cu zi si pentru a raspunde nevoilor si aseptarilor utilizatorilor sai.

Descopera deci care sunt cele mai importante lucruri de care sa tii cont atunci cand vrei sa cumperi un cuptor sau un aragaz.

Care sunt nevoile mele? Intr-o casa unde se gateste mult, un cuptor multifunctional, cu diferite tipuri de gatire si posibilitatea de a pregati mai multe preparate in acelasi timp reprezinta cea mai buna idee.

Sau cei care au un stil de viata sanatos pot alege un cuptor pe aburi care va pastra toate savoarea alimentelor.

Cum stiu daca sunt adaptate bucatariei mele? Dimensiunile unui cuptor sau ale unui aragaz sunt conditionate de cele ale bucatariei. Dar necesita un spatiu potrivit. Trebuie sa fie puse departe de frigider si intr-un spatiu sau cavitate speciala pentru a rezista caldurii.

Citeste si:  Cum sa aleg masina de spalat vase

Cum stiu cata energie consuma? Simplu. Trebuie sa te uiti la eticheta energetica. Cu un numar de kWh consumati pe an, eticheta anunta o nota cuprinsa intre A+++ si G. Cu cat nota se apropie mai mult inspre A+++, cu atat mai bine.

Care sunt avantajele unui produs incastrat? Sunt cele care vor crea cel mai armonios spatiu. Iar in general, functiile sunt mai avansate atunci cand vine vorba despre un produs incastrat.