IMac 2020, mai mare, mai performant

Veste buna pentru toti fanii marcii cu mar. Apple a dezvaluit noul IMac 2020. Computerul de birou are acum numai putin de 27 de inchi. Apple a imbunatatit in egala masura conectivitatea integrand WiFi6 si Bluetooth 5.0.

In zilele noastre se vorbeste in special despre smartphone-uri, tablete si de laptopuri. Efectiv, PC-urile de birou au tendinta sa dispara incetul cu incetul. Fie ca este vorba de computerul din locuinta sau cel de la birou, odata cu solutiile Flex Desk si telemunca, chiar si companiile au inceput sa isi indrepte atentia spre computere in ultima perioada.

IMac 2020, 27 inchi si ecran 5K. Insa, acest lucru nu impiedica constructorul Apple sa continue sa dezovolte modele noi de iMac, desktopurile sale cunoscute in care totul este bazat pe ecran. Si noua versiune de iMac va reusi sa seduca un numar mare de utilizatori Apple. Intai si intai, deoarece Apple trece de la ecranul de 21,5 la 27 inchi.

Apoi, deoarece ecranul este acum dotat cu Retina 5K. Insa, imbunatarile nu se limiteaza aici. Apple a decis sa integreze acestei versiuni 2020 de iMac procesorul Intel Core pana la i9 10 core. La toate acestea se adauga faptul ca de acum inainte beneficiaza de o memorie de 128 GB RAM. In ceea ce priveste stocarea, Apple propune SSD de pana la 8 TB. In ceea ce priveste performantele grafice, Apple propune un Radeon Pro 5700 XT cu 16 GB memorie GDDR6.

Citeste si:  Windows 10 - sfaturi utile pentru un calculator mai rapid

Acest nou venit din familia iMac este extrem de dotat in ceea ce priveste conectivitatea si conectica. Fiecare model de iMac este dotat cu doua porturi Thunderbolt 3 (USB-C) ultra-rapide si cu patru porturi USB-A. Conexiunea Internet este realizata prin intermediul tehnologiei 10 Gigabit Ethernet sau WiFi.