Diete, diete, si iar diete…

diete_regim_slabire_3_luni_zile3Exista atat de multe diete si regimuri pentru slabit, unele probate si aprobate stiintific si implicit indicate de nutritionisti, si altele inventate de fiecare din noi, dupa nevoile, puterile, vointa si preferintele noastre.

Nu de putine ori, cred ca ati avut surpriza (neplacuta) de a descoperi ca, indiferent daca dieta pe care v-ati decis s-o urmati este recomandata de nutritionisti si de foarte multe persoane, este posibil sa nu dea rezultate in cazul dvs. Acum, asta nu inseamna ca ati fost pacaliti si ca dieta nu e buna, poate sa insemne doar ca nu este dieta potrivita pentru dvs. Asa cum fiecare persoana este unica in parte prin caracterul ei, la fel este si in cazul metabolismului. Fiecare din noi avem corpuri si metabolisme diferite, de aceea dieta care pentru cineva a facut minuni, in cazul dvs. a dat gres, sau invers, dieta care v-a ajutat pe dvs. sa slabiti, a fost criticata de altii.

O sa va dau un exemplu: una din colegele mele de camera din anul 1 de facultate, care de atfel arata si arata foarte bine, mi-a povestit odata ca inainte era mai grasa, mult mai grasa si ca a reusit sa dea jos intr-o luna 14 kg cu ajutorul supei de varza. A avut ambitia necesara, dar cel mai important, corpul ei i-a permis aceasta dieta. Dupa cum v-am spus, arata senzational tipa, deci nu a mai pus pe ea nimic de atunci.

Citeste si:  Dieta Alternativa

Va dati seama ca am incercat si eu imediat sa tin aceasta dieta, numai ca in 2 zile imi era de sila de varza, incat nici in ziua de azi nu mai suport acest aliment. Corpul meu pur si simplu nu a acceptat aceasta leguma. Atunci m-am gandit ca poate ar trebui sa incerc aceasta dieta bazata pe consumul unui singur aliment cu ceva ce imi place.

Astfel, am mancat numai salata de rosii si castraveti, si am reusit sa slabesc cam 7 kg in vreo 3 saptamani, dar din nefericire in iarna m-am ingrasat la loc.

Deci, parerea mea este ca dietele si reusitele lor depind foarte mult de corpul si metabolismul fiecareia dintre noi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *