Pastile de slabit Chromium Max 500

Pastile de slabit Chromium Max 500Desi majoritatea curelor de slabire includ alimente care contin toate substantele de care corpul tau are nevoie, cateodata, prin adaugarea in cura de slabire a unor suplimente putem obtine rezultate mult mai bune. Pentru a scadea in greutate trebuie sa combini toate metodele care crezi ca vor da rezultate. O cura de slabire super-drastica nu va face nimic altceva decat sa te imbolnaveasca.

De zeci de ani se stie ca lipsa cromului in organism duce la cresterea in greutate cu cateva kilograme sau chiar la obezitate. Pastilele cu crom au fost folosite de medici nutritionisti in tratarea obezitatii inca din anii 60.

Mai exact, rolul cromului in organism are o stransa legatura cu glicemia. Acesta actioneaza ca un catalizator pentru transferul zaharului (glucozei) din sange in celule. El este de multe ori folosit si pentru controlul glicemiei la diabetici. Un alt efect pe care cromul il are este ca reduce pofta de zaharuri, glucide, implicit dulciuri. Administrat in timpul unei cure de slabire el creste considerabil sansele de reusita a curei, sansele de a pierde kilogramele nedorite.

Pastilele de slabit Chronium Max 500, produse originale Calivita, sunt probabil cea mai la indemana metoda de a-ti creste nivelul de crom in organism. Asta deoarece au in componenta lor si elemente care ajuta la fixarea cromului in organism spre deosebire de alte pastile cu crom care nu sunt asimilate, fiind eliminate in urma procesului de digestie.

Citeste si:  6 Suplimente care te ajuta sa slabesti rapid

Chromium Max 500 de la Calivita contine crom picolinat, crom in forma biologic activa, care poate fi mai usor asimilat si astfel carenta de crom va disparea. Un flacon contine 100 de tablete Chronium Max 500. Aceste pastile nu au efecte adverse si pot fi luate si in cantitati mai mari dar doza zilnica recomandata este de 3 tablete pe zi, dupa mesele principale. Chiar daca nu doriti sa pierdeti kilograme este recomandat sa folositi Chronium Max 500 pentru a reduce riscul de crestere in greutate.

In reteaua Calivita gasiti foarte usor acest supliment alimentar dar pentru a obtine un pret mai bun pe flacon recomandam sa alegeti un magazin online cu produse Calivita !