Rolul alimentelor – metabolismul

Rolul alimentelor – metabolismulZilele trecute am intampinat cateva incercari emotionale dar mi-am revenit si am ajuns din nou la starea initiala. Am putut vedea foarte clar efectele mancatului emotional. Atunci cand nu esti satisfacut emotional si incerci cateva placeri temporare in cazul asta mancarea.

Buunnn. Lasand la o poarte incercarile pe care ti le da viata trecem mai departe si vorbim despre metabolism.

Rata metabolismului este fara intrebare prioritate numarul 1 in slabit si pentru mentinerea greutatii. Din nefericire cand tii o dieta acest lucru este compromis pentru ca majoritatea omanilor cand tin o dieta mananca mai putin nu mai mult. Rata metabolismului este rata prin care corpul arde combustibil pentru energie. Cum am mai spus trebuie sa mananci mai frecvent pentru a-ti mari metabolismul si sa arzi mai multe grasimi.

Multi spun: “Dar eu am un metabolism incet”. Adevarul este ca in mod normal cam toti incepem cu acelasi metabolism, dar depinde ce ii facem la acest metabolism pe parcursul timpului. Putem spune ca metabolismul este ca si o banda elastica, care se contracta in functie de mediul in care este pusa. Ce vreau sa zic prin asta: daca mancam regulat avem un metabolism ridicat iar daca mancam putin doar de 2, 3 ori pe zi ca majoritatea oamenilor atunci metabolismul este incet.

Citeste si:  De ce sa renunti la bauturi carbogazoase

Cea mai mare greseala pe care poti sa o faci este sa treci peste micul dejun peste pranz si cand ajungi acasa sa te “arunci” la o cina mare. Acest lucru transmite un mesaj corpului sa depoziteze grasime. Mesele mari si neregulate promoveaza aceasta depozitare a grasimii. Trebuie doar sa mananci cum am mai spus 3 mese principale si 3 gustari bazate pe proteine, este asa simplu.

Incet incet ne apropiem de o imagine mai clara si de ansamblu in ceea ce priveste slabitul si controlul greutatii. Vei putea vedea mai bine care sunt secretele slabitului iar zilele in care erai frucstrat din acesata cauza se termina.

In articolul urmator vorbim despre rolul alimentelor si efectul hormonal. Pana data viitoare iti urez mult success la slabit si te rog incepe sa implementezi ce ai invatat daca vrei sa vezi rezultate.