Dieta Neera

neeraDieta Neera este o cura raspandita la nivel International, prin care organismul dvs. pierde kilogramele in plus si se detoxifica, aducand multe beneficii sanatatii dvs.

Avand o utilizare in aproape toate continentele, dieta Neera este o cura de slabit si transformare a organismului dvs. ce elimina obiceiurile nesanatoase de alimentatie, aducand in prim plan partile pozitive. Din experienta persoanelor care au tinut dieta Neera, va putem spune faptul ca, dupa terminarea dietei, atat starea de sanatate a organismului cat si vitalitatea acestuia cresc.

Dieta Neera poate fi considerata un post datorita modului in care trebuie administrata. Spre deosebire de alte posturi, dieta Neera chiar da rezultatele scontate: scaderea in greutate si detoxifierea organsimului.

Mare parte a acumularilor din organism in exces, de forma: proteine, grasimi, alimente procesate, medicamente, aditivi, produse chimice vor fi eliminate cu ajutorul acestei diete extraordinare. Organsimul dvs. va fi mai tanar, mai slab, mai puternic, mai eficient si veti simti o vitalitate crescuta.

Daca aceste deseuri acumulate in plus nu sunt eliminate, ele se cantoneaza in jurul organelor, in snage si in celulele noastre, incetinind procesul de oxigenare si regenerare. Se cunoaste faptul ca obezitatea si deseurile acumulate in organism sunt considerate principalele problerme de santate din ziua de azi. Nu va numarati printre persoanele care alcatuiesc acest studiu. Testati si dvs. dieta Neera si veti fi mai sanatos si veti elimina kilogramele in plus.

Citeste si:  Paste cu sos de ton si legume

Pe perioada dietei, glucidele din siropul Neera satisfac nevoia de hrana si energie necesare organismului. Continutul echilibrat de minerale a bauturii Neera furnizeaza substante nutritive pentru organism, la nivel celular, avand ca rezultat un corp plin de energie si hrana.

Pierderea in greutate este un efect secundar al dietei Neera. Cura Neera are, ca prim scop, detoxifierea organismului si, abia ca scop secund, scaderea in greutate.

dieta-neera-10-zileDaca va ganditi la faptul ca dieta Neera tine 10 zile si ca organismul dvs. ar putea avea de suferit datorita acestei perioade mari in care nu trebuie sa consumati decat bautura Neera, trebuie sa va spunem ca perioada de timp maxima pe care o puteti tine fara proteine este de 21 de zile. Ca atare, nu exista nici cel mai mic risc ca organismul dvs. sa aiba de suferit de pe urma dietei Neera. Mai mult decat atat, procesul de detoxifiere va fi complet, organismul putand asimila, ulterior, necesarul real.

Cu toate acestea, recomandarea expertilor este ca dieta Neera sa nu depaseasca 10 zile decat sub supraveghere medicala.

Testati si dvs. dieta Neera pentru 10 zile si veti vedea ce rezultate extraordinare veti avea!