Destinatii europene care taie respiratia

De la insule paradisiace la vulcani activi, Europa se poate mandri cu numeroase peisaje care taie respiratia. Nu mai este nevoie sa mergi pana la capatul lumii pentru a admira cele mai frumoase peisaje, ramai in Europa si nu vi regreta algerea facuta.

Plajele grecesti. Daca nu ai posibilitatea sa ajungi in Mexic pentru a te bucura de soare si de plaja, fie din cauza numarului mare de ore de zbor, fie din cauza bugetului, opteaza pentru una din numeroasele plaje grecesti, majoritatea din ele idilice. Daca vrei sa admiri peisaje care taie respirata atunci iti recomandam sa te indrepti spre Zante. Cu plajele sale de nisip alb si apel cristaline, aceasta plaja din Grecia este una din cele mai frumoase din Europa.

Insulele italiene. Numerosi sunt cei care merg in Thailanda penru a vizita diferite insule, unele din cele mai frumoase din Asia. Insa acest lucru este posibil si in Europa. Daca nu iti doresti sa calatoresti prea departe afla ca si Italia dispune de un numar mare de insule, unele mari precum Sardinia sau Sicilia, altele mai mici si mai izolate precum insulele Pelagi, ambele nelocuite insa superbe.

Lacurile croate. Daca vrei sa admiri unele din cele mai frumoase lacuri din lume, Croatia este destinatia ideala. Aceasta tara adaposteste lacurile Plitvice, lacuri de culoarea albastru turcoaz inconjurate de paduri luxuriante si legate unele de altele printr-o serie de cascade magnifice.

Citeste si:  Cumpara termosistem fatada si vata bazaltica de la cel mai bun furnizor!

Alpii elvetieni. Chiar daca Alpii elvetieni nu sunt atat de inalti precum Himalaya de exemplu asta nu insamna ca nu ofera panorame somptuoase,poate mai frumoase ca cele din Himalaya. O drumetie de o zi iti va permite sa admiri cele mai frumoase peisaje elvetiene, varfuri acoperite de zapada, peisaje de basm cu alte cuvinte.

Te-ai convins ca nu este nevoie sa mergi prea departe pentru a descoperi cele mai frumoase peisaje?