Orice afacere de success merită și un moment de relaxare

image001Cei mai buni oamenii de afaceri știu că există tranzacții care se dovedesc mai dificil de negociat decât altele și că, uneori, cel mai important lucru ester petrecerea unui timp de calitate alături de partenerul de afaceri. Găsirea terenului potrivit pentru astfel de negocieri poate fi o sarcină deosebit de dificilă, mai ales dacă vrem să fie un loc potrivit pentru parteneri internaționali din mai multe țări. O variantă ofertantă pentru toate aceste condiții, apreciată de toată lumea, este petrecerea unei vacanțe de iarnă într-un hotel din Bansko, unde schiul și facilitățile de cazare sunt cele mai bune. Schiul, alături de golf, este considerat unul dintre sporturile foarte potrivite pentru întâlnirile de afaceri. Iar după-amiezile petrecute de la spa sunt o variantă minunată de relaxare la munte.

Oamenii de afaceri cu experiență știu, de asemenea, că cele mai bune tranzacții de succes nu sunt o chestiune de noroc, ci sunt rezultatul multor ani de eforturi complexe.  Succesul în orice domeniu poate fi obținut doar prin îmbunătățirea condițiilor de realizare a acestuia. Ne supunem corpul și mintea la un stres extrem pentru a realiza lucrurile la care visăm. Și tocmai din acest motiv, este important ca atunci când ne-am îndeplinit obiectivele, să fim răsplătiți cu momente consistente de relaxare. Acest lucru se aplică echipei cu care lucrăm și cărora noi, în calitate de lideri, trebuie să le oferim motivația potrivită pentru a continua să obținem succes după succes. De asemenea, se aplică și în cazul nostru, căci suntem obligați să susținem perioade lungi de muncă obositoare, iar mai apoi să ne bucurăm de o binemeritată odihnă.

Citeste si:  Monica Anisie le cere inspectorilor scolari sa monitorizeze orele online

Cei mai de succes oameni de afaceri aleg luxul de cinci stele pentru experiențele oferite de acesta. Doar cele mai bune hoteluri pot aduce sub un singur acoperiș cea mai bună bucătărie internațională și locală, cazare perfectă și un spa unde vă puteți relaxa și reîncărca energia, precum și spațiu de conferințe pentru întâlniri și evenimente de afaceri.

image002

Dacă vă decideți să organizați o activitate de grup la munte, o cursă de schi corporatistă poate fi atât o idee grozavă, cât și una provocatoare. Este necesar să analizați mai întâi șansele reale de realizare a acestei idei: câți dintre colegii dumneavoastră știu schia și câți dintre aceștia sunt capabili să învețe rapid acest lucru? Acest lucru depinde, desigur, de o serie de factori, inclusiv de vârsta și de sănătatea colegilor. Dacă răspunsul la prima sau, cel puțin, la a doua întrebare nu este „toți”, atunci este posibil să doriți să luați în considerare o altă opțiune.

Cele mai bune stațiunile montane vă oferă o varietate de opțiuni de activități în grup. Relaxarea într-un spa este o idee minunată pentru grupuri de colegi, mai ales dacă hotelul oferă, de asemenea, tratamente de sănătate, cum ar fi un masaj, sală de sport sau piscină minerală, care să vă ajute în recuperarea medicală a organismului.

Citeste si:  Ciocolata personalizată - un cadou corporate inedit și delicios

De asemenea, vă puteți invita echipa de colegi la o sesiune de cățărare, activitate reacreativă ce stimulează spiritulul de ajutor reciproc și de cooperare pentru a obține un rezultat comun. Este o opțiune extrem de utilă pentru grupuri mici de asociați care obișnuiesc să comunice profesional în viața lor de zi cu zi..

image003

Când planificați o astfel de activitate în grup, rețineți că nu trebuie să dedicați tot timpul doar activităților desfășurate de echipă. Pregătiți-vă un program diversificat cu activități comune, ore de luat masa, dar și timp liber, astfel încât fiecare membru al echipei să aibă timp individual pentru a se bucura de vacanța lor. O idee interesantă este să le oferiți colegilor un mic cadou, cum ar fi o procedură cosmetică gratuită pentru doamne sau un masaj special pentru domni. Prin acest gest, veți reînnoda relațiile bune cu asociații dumneavoastră și îi veți încuraja să lucreze și mai bine în viitor.

image004

Lucky Bansko – Hotelul SPA & Relax Apart, situat în stațiunea de schi Bansko, este gata să vă întâmpine pe voi și pe colegii, angajații și partenerii dvs. din Pirin să vă îmbrățișeze și să vă găzduiască călătoriile de afaceri, formarea echipei și momentele de relaxare.