Ce joc Lego să aleg?

ce-joc-lego-sa-alegLego nu mai are nevoie de nicio prezentare. Acest joc de construcție a marcat copilăria a milioane de persoane. Și, în ziua de azi cei mici (și cei mari) își dezvoltă imaginația construindu-și propriul univers. Însă, apare o întrebare: ce joc Lego să aleg?

Lego constituie un univers aparte. Jocurile de Lego Transformers, MineCraft, Star Wars…Lego Duplo, City, Creator…există o mulțime de modele din care poți alege. În cele ce urmează încercăm să te ajutăm să găsești jocul Lego adecvat. De altfel, trebuie să menționăm faptul că fiecare joc Lego este adaptat unei categorii de vârstă. Însă, acesta nu este singurul criteriu de luat în considerare atunci când cauți jocul Lego potrivit.

Există jocuri Lego pentru toate categoriile de vârstă, cu condiția să îl alegi în mod corect pe cel de bază. Astfel, putem găsi jocuri Lego pentru toți copiii. Prima gamă este cea a jocurilor Lego Duplo. Acestea se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 1-5 ani și cuprind jocuri și jucării care îi atrag pe cei mici. Acestea lucrează sensibilitatea copilului la culori dar și motricitatea.

Citeste si:  Alergia la praful de casă

Trenul cu numere: jocul Lego ideal pentru cei mici

Printre cele mai populare jocuri Lego se numără Trenul cu numere. Disponibil la un preț mai mult decât accesibil, acest joc Lego conține absolut tot ce este necesar pentru ca micuțul tău să facă primele sale construcții.

Valiza Patrula de Pompieri – un întreg univers se desenează

Pentru copii cu vârsta cuprinsă între 4-7 ani jocul ideal este Lego Juniors cum este acest model, valiza Patrula de Pompieri. Acest joc adaugă posibilitatea de construire și stimulează imaginația copiilor oferind puneri în scenă și determinându-i să fie creativi.

Secția de poliție: un joc Lego care se poate juca în grup

Jocurile Lego City și Friends se adresează ambele aceleiași categorii de vârstă: 6-12 ani. Numele acestora te va ghida cu siguranță. Lego Friends pune accentul pe interacțiunile dintre personaje, este jocul ideal de jucat în doi. Lego City reia viața urbană. Spre exemplu, oferă posibilitatea de a construi propria secție de poliție Lego.

Lego Creator 3 in 1: Dinozauri puternici

Pentru copii, unul din jocurile Lego favorite este Lego Creator. Este gama de jocuri Lego care oferă cea mai mare libertate de alegere și îi determină pe copii să își folosească imaginația. Adaptat pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 8-12 ani, este un joc care le propune copiilor realizarea de dinozauri și de roboți. Acest joc dedicat dinozaurilor puternici nu are cum să lase niciun copil indiferent.

Citeste si:  Dansul si trupele de dans

Lego Mindstorms EV3: o provocare tehnica

Este ideal pentru adolescenți și adulți deoptrivă. Lego Tehnic și Lego Mindstorms adaugă pieselor tradiționale de Lego elemente mai complexe precum motoare sau axe. EV3 propune astfel concepția propriilor roboți. Există o gamă specială de Lego Architecture care le permite copiilor și adulților deopotrivă să realizeze veritabile monumente. Comandă și tu jucării Lego de la căsuța cu jucării și nu vei regreta.

Lego Indiana Jones: aventură în mormântul șerpilor

Ești fan Indiana Jones? Poți retrăi scena în care Indiana Jones și Marions sunt închiși în mormânt cu o mulțime de șerpi. Vor reuși să iasă din mormânt? Acest modele de Lego retranscrie în mod fidel atmosfera unui mormânt egiptean.