Tendinte- tavanul colorat pentru un decor structurat

Da, ai auzit bine, clasicul si banalul tavan alb, mat, se poate inlocui foarte bine cu cea mai frumoasa culoare in tendinte. In acest fel, vei reusi sa delimitezi anumite zone din casa sau sa modernizezi incaperile din casa.

Oare cine a spus ca un tavan trebuie sa fie neaparat alb? Poate din obisnuinta, din cauza conformismului sau a lipsei de curaj, tavanul este cel mai adesea neglijat sau ignorat si zugravit in nuante banale de alb.

Un tavan colorat este cel care va veni cu un plus de structura si de volum pentru incaperi, venind cu cel mai original raspuns la unele probleme de arhitectura si de decoratiuni interioare.

Un tavan colorat este cel care va structura volumele. Aplicand culoare pe continuitatea unui perete si pe tavanul sau, vei reusi sa structurezi volumele unei incaperi. Daca vei alege de exemplu intr-o sufragerie peretii imaculati iar un perete si tavanul vor fi zugraviti in nuante de albastru intens vei obtine cel mai frumos efect.

Un tavan colorat pentru a delimita zonele dintr-o incapere. Este indispensabil sa incerci sa delimitezi zonele si functiile fiecarei incaperi, mai ales atunci daca vine vorba despre una deschisa. Tavanul negru poate marca de exemplu amplasarea bucatariei intr-un ansamblu in care se regasesc si sufrageria si locul de luat masa. Culoarea inchisa poate sa fie incalzita prin intermediul parchetului si a elementelor de lemn.

Citeste si:  Ar trebui sa il ai pe sef printre prietenii de pe Facebook?

Un tavan colorat pentru a pune cel mai bine in valoare arhitectura. Un tavan colorat, cu cele mai frumoase accente sau motive vine cu un plus de caracter si poate intari impresia de inaltime dintr-o incapere. Daca vei alege o nuanta de negru, o nuanta atemporala, vei veni cu un plus de perenitate pentru decoratiunile interioare.

Un tavan colorat vine cu un plus de fantezie si de culoare pentru incaperi. O nuanta mai calda si mai luminoasa este cea care vine cu un plus de personalitate pentru incaperi. Mai ales daca folosesti cele mai frumoase nuante, dar si cele mai luminoase precum galbenul.