Cum sa transformi o rochie simpla intr-o tinuta eleganta

for onlinesNu ai nevoie de o garderoba imensa si impunatoare, de articole vestimentare mereu noi, ca sa ai parte intotdeauna de o tinuta eleganta. Pentru a obtine o tinuta eleganta chiar si dintr-o piesa vestimentara simpla nu ai nevoie decat sa stii cum sa-ti alegi rochia potrivita in functie de sezon si de conformatia corpului si cum sa o accesorizezi in mod corespunzator.

La www.neer.ro vei gasi astfel de rochii cu imprimeuri si modele vaste, unele mai simple, altele mai speciale, pe care le poti retransforma oricand, in functie de starea de spirit si de ocazie.

Iata cateva tips-uri despre cum sa transformi o rochie simpla intr-o rochie eleganta si cum sa faci alegerea cea mai potrivita stilului tau.

Cum sa transformi o rochie simpla intr-o tinuta eleganta

  1. Apeleaza la accesorii

Cerceii, bratarile, inelele, brosele, esarfele, gentile si curelele, pot schimba intru totul aspectul si prestanta unei tinute.

Poti opta pentru o rochie in culori neutre, pe care s-o accesorizezi cu accesorii colorate, astfel incat sa o completezi frumos si sa echilibrezi rezultatul final. Poti face acest proces si invers, accesorizand o rochie simpla, in nuante vibrante, cu cat mai multe accesorii in nuante neutre.

Pentru a-ti evidentia silueta e recomandat sa te folosesti cu strictete de o curea sau de o fasie de material infasurata in jurul taliei, la o rochie dreapta.

  1. Opteaza pentru imprimeuri
Citeste si:  Ce trebuie sa stii atunci cand cumperi o casa

Pentru o tinuta eleganta poti opta de asemenea pentru o rochie aparent banala, dar care sa se concentreze pe imprimeuri uni, relativ simple, ca florile, dungile sau bulinele. Asociate cu culori echilibrate ale accesoriilor, ele se pot transforma in rochite elegante potrivite chiar si unei zile obisnuite, cat si unui eveniment.

  1. Tine cont de materiale

Materialele potrivite iti vor salva intotdeauna tinuta de la un impas major sau de la alte investitii colosale. Un material de calitate va oferi mai multa eleganta unei tinute si, totodata, ofera o durata de viata mai lunga a accesoriilor vestimentare. In acest mod poti controla si risipa, pentru ca o rochie din matase, lana, casmir, bumbac etc. e o rochie versatila, pretutindeni eleganta si foarte durabila.

In concluzie, nu ai nevoie de un buget ridicat pentru a obtine o tinuta de efect prin intermediul unei rochii elegante. Deseori, alegerile cele mai simple sunt cele mai potrivite si de efect, datorita faptului ca ele pot fi imbinate in tinute diverse si purtate oricand, indiferent de starea de spirit, cu atitudinea si accesoriile potrivite.