Inele de logodna deosebite pentru femei deosebite

engagement-764364_640Uneori, se pare ca singurul lucru mai dificil pentru un barbat decat gasirea femeii potrivite alaturi de care sa isi petreaca restul vietii este sa gaseasca un inel de logodna ideal pentru ea. Este dificil pentru un barbat sa gaseasca bijuterii pentru o femeie, deoarece gusturile ei raman evazive, indiferent de cati ani au trecut de cand cei doi formeaza un cuplu. Fiecare femeie este diferita si, in timp ce se spera ca selectarea inelului nu va influenta raspunsul femeii, barbatul trebuie sa fie pe deplin constient de faptul ca el va alege un inel pe care partenera sa sa il poarte in fiecare zi pentru tot restul vietii sale. Din acest motiv, barbatii sunt, in general, destul de presati atunci cand cumpara un inel de logodna.

Tinand cont de urmatorii pasi, procesul de selectare a inelului de logodna ideal va fi mult mai usor:

Asculta!

Daca relatia se gaseste in punctul apropiat de mariaj, atunci femeia se gandeste deja la detaliile nuntii ipotetice. In cele mai multe situatii, ea ii ofera deja indicii partenerului sau despre inelul de logodna dorit. O miscare inteligenta din partea barbatului este de a comenta despre un anumit aspect al nuntii unui prieten sau a unei celebritati. Un comentariu de genul “diamantele acelea de pe inel sunt prea mari” va deschide portile pentru a afla ce preferinte are femeia atunci cand vine vorba despre un inel de logodna.

Citeste si:  Nintendo are intentia de a crea o noua generatie de controlleri

Alege o piatra!

Piatra pretioasa aleasa va influenta intregul design al inelului. Conform Valmand.ro, piatra pretioasa cel mai frecvent aleasa este diamantul. Cu exceptia cazului in care femeia si-a exprimat in mod clar dorinta de a avea o anumita piatra pentru inelul sau de logodna, diamantul este ales in mod tipic ca piatra centrala. Diamantele sunt clasice, sunt dure si nu arata niciodata ieftin.

Alege un tip de inel de logodna!

In functie de preferintele miresei, inelul de logodna poate fi cu o singura piatra (Solitaire), cu trei pietre (Three Stones) sau cu mai multe pietre. Exista o varietate de stiluri disponibile si este recomandat ca barbatul sa studieze bine inainte de a face o astfel de achizitie. In ziua de azi, cei mai mult prefera sa cumpere inele de logodna personalizate de la magazinele de bijuterii la comanda. Prin colaborarea cu un bijutier, poti proiecta un inel de logodna unic incorporand diverse elemente speciale.