De la 5G la telefoane pliabile

Tehnologia 5G o sa fie o inovatie majora fata de 4G. Ne aduce un Internet mai rapid pe o frecventa inalta, conexiuni mai stabile, astfel ne asigura comunicatii fara lag. Chiar si alte dispozitive inteligente pot ajunge pe reteaua 5G. Insa, nu o sa putem folosi tehnologia 5G nu pana ce nu apar retele 5G.
Probabil cu totii am auzit deja despre telefoanele pliabile. Deschise ca si o tableta, cu ecran mare ideal pentru filme sau jocuri. Iar inchis o sa arate ca un telefon normal, care e mai usor si mai portabil si nu ocupa mai mult loc decat un smartphone normal.
Noile tehnologii nu vin neaparat mana in mana anul acesta, totusi apar mai multe smartphone-uri care vor beneficia de 5G, si o sa apara si telefoanele pliabile. 2019 nu e doar anul telefoanelor dotatecu 5G sau a celor pliabile, primele smartphone-uri cu noua tehnologie, o sa aiba preturi care nu sunt accesibile pentru oricine. Vestea buna – pentru cei care nu isi permit sau pur si simplu nu sunt interesati – apar si telefoane ‘’simple’’ de exemplu noul Iphone, Huawei P30 pro cu processor Kirin 980, Pixel 3 Lite care este un telefon cu una dintre cele mai bune camere de pe piata, si multe altele. Samsung aduce pe piata Galaxy S10 si S10+, in acelasi timp a anuntat deja lansarea primului telefon pliabil Galaxy F, in prima parte al anului 2019, dar acesta o sa apara fara 5G. Samsung nu e singura companie care vine cu smartphone-uri de noua generatie. Huawei este in concurenta directa cu Samsung, lanseaza primul telefon pliabil cu 5G, care va aparea inainte de Samsung. Data lansarii a fost anuntata pentru 24 februarie. In plus, si Lin Bin a anuntat noul telefon pliabil de la Xiaomi, care pare a fi ceva si mai special.