Ce electrocasnice vor fi in tendinte in 2022?

Ciclul tendintelor nu apartine doar mobilierului si decoratiunilor ci si aparatelor electrocasnice deoarece acestea se schimba, se modernizeaza, pentru a ne facilita viata si producatorii inoveaza neincetat pentru a crea aparate mai eficiente si mai performante.

Fara ulei

Friteuzele fara ulei sunt in tendinte in ultima perioada, este unul din cele mai cerute produse in ultima vreme deoarece ne permite sa profitam de beneficiile alimentelor prajite, insa le prajeste fara un strop de ulei. Astfel, dusmanul numarul 1 din bucatarie, prajelile, datorita continutului ridicat de materii grase, este eliminat din ecuatie. Cartofii prajiti intr-o friteuza fara ulei sunt deliciosi si nu doar cartofii pot fi preparati ci si unele tipuri de carne precum aripioarele.

Aparate inteligente

Aparatele inteligente precum masina de spalat sau frigiderul, nu fac exceptie, sunt din ce in ce mai performante si mai inteligente pentru a face fata cerintelor consumatorului. Cu alte cuvinte, an de an apar functii noi precum asistentul vocal si putem sa comunicam mai usor cu aceste aparate si sa le controlam cu mai mare usurinta. Toate aparatele devin din ce in ce mai inteligente – cuptoarele cu microunde, masinile de spalat vase, plita, aragazul, absolut toate.

Citeste si:  Cum sa-ti formezi sistemul de alarma pentru acasa

Aparate 2 in 1

La inceput, aparatele electrocasnice indeplineau o singura functie. Frigiderul raceste si pastreaza si stocheaza alimentele. Cuptorul gateste alimentele. Masina de spalat ne spala rufele. Insa, in ultima vreme vedem cum diferite aparate combina diferite functionalitati si devin astfel aparate 2 in 1 precum cuptoarele.

Exista chiar si cuptoare cu masini de spalat vase si plite de gatit din ceramica sau pe inductie dar si frigidere cu un computer integrat precum Samsung Family HUB cu un ecran LED integrat care este practic un computer. Masinile de spalat au in ultima perioada si functia de uscare a rufelor. Aceasta tendinta este cat se poate de normala si logica deoarece ne permite sa beneficiem de toate aparatele de care avem nevoie intr-un spatiu minimal.