Sony Xperia XZ2 Compact, atunci cand marimea chiar nu conteaza

A devenit deja o traditie. Celebra Sony Mobile propune in fiecare an o versiune compacta a celui mai bun si mai scump telefon al sau. Iata-l deci pe Sony Xperia XZ2 Compact, un telefon foarte performant, dar cu un design compact pentru cei care nu isi doresc sa apeleze la un telefon cu un ecran gigant.

Si la fel ca in fiecare an, Sony Mobile este singurul care propune aceasta alternativa. Xperia XZ2 este o versiune mai compacta a telefonului Xperia XZ2, anuntata in acelasi timp. Astfel ca, Xperia XZ2 compact reia in linii mari designul versiunii XZ2, dar reia in acelasi timp in marea lor majoritate, si caracteristicile sale tehnice.

Xperia XZ2 propune un ecran mai mic, cu un format 18 :9, cu o diagonala de 5 inchi si o rezolutie Full HD. Dar propune in acelasi timp si un procesor foarte important, Qualcomm Snapdragon, 845, de 64 de GB, 4GB Ram, un port de memorie Micro – SD, totul in 168 de grame.

XZ2 Compact este in acelasi timp mai gros decat fratele sau mai mare si nu are acelasi finisaj in spate, avand un material din policarbonat. Sony Mobile a ales un spate dintr-un material mat, lafel ca in cazul telefonului XZ1. E de preferat deci aceasta varianta deoarece nu vor ramane pe ea urme de degete. Dar va trebui sa ai grija in schimb la zgarieturi.

Citeste si:  Cum poti face mai multe economii de energie?

Grosimea sa vine cu un alt avantaj- bateria sa este de 2870 mAh. Se tine insa perfect in mana si poate fi folosit de minune cu o singura mana. Si chiar daca greutatea sa de 168 este una rezonabila, este destul de mult pentru un smartphone de aceasta marime.

Ecranul este cam acelasi cu al telefonului Xperia XZ2. Dar, propune noi tehnologii pentru ca experienta sa sonora sa fie ameliorata. Iar datorita procesorului sau puternic, va raspunde cu usurinta tuturor solicitarilor tale.