Avantaje in utilizarea trotinetei electrice

trotineta-electrica-pliabila-ryde-350-raptor-1Pe zi ce trece, trotinetele electrice au devenit din ce in ce mai populare, datorita faptului ca reprezinta un mijloc de transport foarte eficient, rapid, chiar distractiv. De asemenea, costurile cu un astfel de vehicul sunt extrem de mici, atat in ceea ce priveste achizitionarea propriu zisa a trotinetei, cat si in ceea ce priveste incarcarea bateriilor.

Singurul rival pe care il are o trotineta electrica, este bicicleta electrica, insa avantajele in a utiliza astfel de optiuni in ceea ce priveste deplasarea in oras pe distante relativ scurte, sunt foarte importante.

Cu totii ne dorim cat mai multa mobilitate dar si confort atunci cand avem nevoie sa ne deplasam din punctul A in punctul B, indiferent de situatie. Insa, in ceea ce priveste parcurgerea unor distante scurte de numai cativa kilometri, de acasa pana la job si inapoi, in mod sigur trotineta electrica reprezinta cea mai bune optiune. Traficul este super aglomerat deci alternativa autoturismelor cade din start, motocicletele de asemenea sunt pentru multi destul de greoaie, insa, trotineta este simpla, usoara si foarte eficienta, chiar si in comparatie cu o bicicleta electrica, fiind mult mai usor de depozitat, in special daca locuiti la apartament.

Deci, o trotineta este foarte usoara, majoritatea trotinetelor fiind si pliabile astfel rezultand o portabilitatea crescuta, inclusiv in ceea ce priveste liftul, caz in care o bicicleta nu prea putem spune ca se descurca. O trotineta pliata, va ocupa la fel de putin spatiu precum o valiza mica, fiind practic foarte usor de transportat oriunde.

Citeste si:  Samsung a anuntat noua serie Q de Soundbar optimizat pentru televizoare QLED

Exista o multime de trotinete electrice disponibile de asemenea intr-o multime de magazine atat fizice cat si online, astfel ca, fie ca va doriti o trotineta electrica adulti ori pentru copii, in mod sigur daca veti cauta in locul potrivit o veti gasi la cel mai bun raport calitate/pret.

Este de mentionat faptul ca daca veti merge cu o trotineta electrica, pe langa faptul ca veti economisi timp pretios care altfel este pierdut in coloane interminabile in masina in trafic, veti face o economie importanta la combustibil. Practic nu veti consuma decat putin curent electric iar din punctul de vedere al costurilor, diferenta o veti simtii considerabil inca din prima saptamana de utilizare.

In plus, cu fiecare ocazie cand utilizam o trotineta electrica, contribuim putin cate putin la scaderea nivelului de poluare, problema care este destul de grava la nivel mondial.

De asemenea, costurile de intretinere sunt mult mai scazute in comparatie cu masinile care folosesc motoare termice, pentru motorul electric neavand nevoie de timp sau bani pentru sarcini de intretinere, cum ar fi schimbari de ulei, filtre etc.

Un alt aspect important este reprezentat de faptul ca s-a demonstrat ca zgomotul strazii este considerabil redus.

Acestea fiind spuse, exista o multime de motive pentru care puteti trece la utilizarea trotinetelor electrice cel putin pentru a merge la job si inapoi acasa, iar cu siguranta pe masura ce va trece timpul si va veti folosi de aceasta alternativa, mai tarziu nu va veti mai dezlipi de trotineta electrica decat in acele situatii in care autoturismul chiar este esential.