Cele mai bune smartphone-uri intre 900-1000 de euro

Esti in cautarea unui smartphone cu bugetul cuprins intre 900-1000 de euro? In aceasta transa de pret gasim doar smartphone-uri din gama premium. Din fericire. Am selectat trei optiuni care ni se par cele mai interesante in acest segment de pret.

Samsung Galaxy S10+. Daca iti doresti sa optezi pentru un telefon fara compromisuri atunci Samsung Galaxy S10+ este cea mai buna alegere. Versiunea de 512GB se gaseste la pretul de 1000 de euro. Marginile telefonului sunt reduse, subtiri. Dotat cu un design de calitate si o calitate a fabricarii ireprosabile, Galxy 10+ este si un telefon puternic gratie unui Exynos 9820, ultimul racnet si cei 8GB ROM. Datorita aparatului foto triplu face poze de inalta calitate.

Apple iPhone XS. iPhone XS se numara printre cele mai recente modele lansate de iPhone, unul din primele modele premium ale constructorului. Se distinge printr-un ecran mare OLED cu breton, este dotat cu Face ID, un senzor foto dublu de calitate si incarcare fara fir. Este unul din cele mai avansate telefoane inteligente existente la momentul actual pe piata.

Sony Xperia 1. Xperia 1 inca nu a fost lansat, urmeaza sa fie scos pe piata chiar luna aceasta. Beneficiaza de un ecran OLED 4K care introduce un format destul de alungit. CinemaWide 21 :9. Ceea ce inseamna ca te poti uita la filme si la seriale. Insa acest lucru nu este totul – sistemul sau cu un senzor foto triplu este dublat de un mod creator si cinema Pro ceea ce face din el un sistem de aparat foto mobil de calitate profesionala. Totul intr-un design cu linii mai mult decat elegante.

Citeste si:  Care sunt electrocasnicele indispensabile dintr-o bucatarie?

Huawei P30 Pro. Imbatabil in ceea ce priveste pozele, Huawei P30 Pro vine cu un design ingrijit si un Kirin 980 super puternic. Are un aparat foro cuadruplu. Anul acesta constructorul a ales un ecran AMOLED cu margini curbate si un mic breton in forma de picatura de apa. A fost propus la pretul de 999 de euro dar il putem gasila promotie si la 900 de euro.