iPhone X, un telefon excelent de la Apple

Radical, wow, performant….cu siguranta ca acestea sunt primele cuvinte pe care le-ai rostit atunci cand ai vazut primul iPhone, acum 10 ani. Cu siguranta ca sunt aceleasi si cand ai vazut cel mai recent iPhone, telefonul care propune o noua definitie a smartphone-ului.

Apple nu iubeste cu siguranta aniversarile, dar a facut o exceptie de aceasta data, cand cel mai emblematic produs al sau, telefonul iPhone a implinit 10 ani. Un telefon care da startul unei noi ere in domeniul tehnologiei si care va inspira cu siguranta numerosi alti producatori.

Noul model de iPhone are un design futurist, inedit, o fisa tehnica luxoasa, un ecran de la o margine la alta, dar si un pret pe masura.

Design- un telefon care invita la reverie. Apple nu este cu siguranta primul producator care propune un telefon cu un ecran de la o margine la alta. Dar telefonul sau iPhone X are un farmec particular. Ecranul sau, Super Retina Display este remarcabil. Este primul telefon care dispine de tehnologia OLED si dispune de 3D Touch si de True Tone pentru cele mai vii culori.

Telefonul iPhone X nu mai dispune de butonul Home. Va trebui deci sa te obsinuiesti cu gesturi noi pentru a-l putea folosi.

In plus, telefonul iPhone X este mai simplu de folosit cu o singura mana fata de modelele precedente. Partea sa din spate este dn sticla deci este si el la fel de alunecos ca si alte telefoane recent aparute pe piata.

Citeste si:  Greseli pe care toata lumea le face cu masina de spalat vase

Telefonul iPhone X dispune de tehnologia Face ID, extrem de simpla si de eficienta. Cheia succesului se afla in tehnologia utilizata, care cartografiaza o fata in 3D cu ajutorul infrarosului.

Telefonul iPhone X este un telefon extrem de fluid cu functionalitati si centru de control minunate.

Noul iPhone X dispune de acelasi procesor ca si iPhone 8 sau iPhone 8 Plus deci  A 11 Bionic. Deci este fara doar si poate cel mai puternic smartphone de pe piata.