Cum sã stimulați creșterea pãrului printr-o dietã echilibratã

Front view of young woman cutting bell peppersProbabil cã sunteți în cãutarea unor sfaturi pentru modalitãți de stimulare a creșterii pãrului, pentru a depãși problema cu cãderea pãrului. Îți voi spune ceva despre o modalitate naturalã a creșterii pãrului tãu. Dieta echilibratã este cu adevãrat soluþia pentru promovarea creșterii pãrului dumneavoastrã. Existã mai multe alimente care conțin un profil perfect de nutriție pentru menținerea unui pãr sãnãtos. Iatã câteva dintre ele:

Carnea slabã
Aspectul important în consumul de carne, precum carne de pasãre, fructe de mare, vitã sau pește este proteina de înaltã calitate conținutã în acestea. Aveți nevoie de unele proteine care provin din carne pentru a satisface necesarul minim de proteine al pãrului dumneavoastrã. Dacã aveți suficiente proteine în dieta dvs., veți avea un pãr sãnãtos simplu, în mod natural.

Ouã fierte
Nu mulți știu despre cât de important este oul pentru creºterea pãrului. Acesta conþine B12 și biotinã, care sunt esențiale pentru creșterea pãrului. Un alt nutriment important din ou este proteina, care poate impulsiona creșterea pãrului dvs. în mod natural. Asigurați-vã cã mâncați ou zilnic, pentru a asigura necesarul de nutrimente pentru pãrul dvs.

Fructe și legume colorate
Consumul unei mari varietãți de fructe și legume este dovedit o modalitate foarte eficientã pentru stimularea creșterii pãrului. Acestea oferã multe vitamine și minerale, care sunt esenþiale pentru creșterea pãrului. Unele dintre acestea au un potențial foarte mare de a fi utilizate pentru promovarea creșterii pãrului datoritã nutrimentelor, de exemplu: ananas, morcovi, grapefruit, sfeclã, portocale și anghinare. Cea mai bunã recomandare pentru dumneavoastrã este sã consumați oricât de multe varietãți de legume și fructe doriți, pentru a vã asigura cã dispuneți de nutrimentele esențiale pentru pãrul dvs.

Citeste si:  DE CE vreau sa slabesc? Plan de actiune

Cereale integrale
Existã numeroase tipuri de cereale pe care le puteți consuma pentru a vã furniza suficientã vitamina B pentru sãnãtatea dvs., mai ales pentru pãrul dvs. Cea mai bunã sursã pentru acest tip de dietã este pâinea sau cerealele din semințe integrale. Vã rugãm sã verificați informațiile privind ingredientele și informațiile nutriționale de pe ambalaj înainte de consum. Asigurați-vã cã puteți gãsi nutrimentele importante pentru creșterea pãrului dvs.: zinc, fier, vitamina B și B12.

Lapte și produse derivate
Proteina de înaltã calitate care provine din produsele lactate s-a dovedit foarte eficientã pentru a vã ajuta sã vã mențineți pãrul sãnãtos. Produsele lactate care vã pot furniza proteinã de înaltã calitate sunt: brânza, laptele degresat sau iaurtul. Nu uitați sã consumați produse lactate degresate sau degresate parțial, astfel încât sã primiți proteinã de înaltã calitate fãrã sã adunați grãsimi în exces nedorite din produsele lactate.

Acestea sunt câteva exemple cu privire la modul în care puteți ajuta creșterea naturalã a pãrului dvs. prin controlul dietei. Motivul pentru care ar trebui sã consumați alimente cât mai variate posibil este acela de a garanta cã veți primi nutrimentele importante pentru pãrul și pentru organismul dvs. O dietã echilibratã este necesarã pentru pãstrarea sãnãtãții pãrului în mod natural.

Salvează