Cum sa scapam de celulita

celulitaCelulita poate fi indepartata prin combinarea sportului cu un regim alimentar propice eliminarii acestor depozite nedorite de grasime. Cu alte cuvinte, pe langa un abonament la sala, veti avea nevoie si de cateva ajustari ale listei de cumparaturi; acestea vor include eliminarea alimentelor care nu au un efect benefic asupra siluetei si, respectiv, introducerea altora specifice, care hidrateaza pielea, ajuta la acumularea de colagen si previn depozitele de grasimi. Urmariti cu atentie urmatoarele sfaturi si respectati-le intocmai!

Aceste celule de grasime pot fi gasite pe fund, coapse si in alte zone predispuse aparitiei celulitei. Consumul de apa este primordial; asa cum auziti si la sfarsitul reclamelor, un total de doi litri/zi este mai mult decat suficient, avand in vedere ca veti mai avea ceva de bifat, si anumele alimentele bogate in apa. Asadar, liber la mere, struguri, castraveti, etc. Cercetatorii din domeniu ne transmit ca, femeile care au recurs la o astfel de masura, au avut parte de o talie mai mica, iar indicele de masa corporala foarte apropiat de cifra ideala. Gustarile sunt total recomandate, atat timp cat constau in fructe si legume, sub nicio forma snacksuri!

Bine de tinut minte ca legumele colorate sunt incarcate cu vitamina C, o arma esentiala in lupta cu „defalcarea” stratului de colagen. Colagenul este, de fapt, suportul structurii pielii, iar vitamina C este parte integranta a procesului de sinteza din cadrul sau. Oamenii sanatosi trebuie sa dispuna de cel putin 75mg de vitamina C zilnic.

Citeste si:  Probleme de greutate si cum Slabim Sanatos

Cerealele rafinate, cum ar fi painea alba, orezul alb si, in general, toate cerealele dulci, sunt transformate in zahar. Grasimile in exces  nu fac bine organismului, motiv pentru care va trebui sa eliminati aceste alimente si sa le inlocuiti cu orezul brun, faina de ovaz si popcorn. Mult popcorn, pentru ca filmele sa para si mai atractive. Astfel, aportul de fibre este asigurat, iar tu debordezi de energie si sanatate!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *