Cum poti intregra electrocasnicele in bucatarie

Urmeaza sa te muti in curand intr-un nou apartament si te intrebi cum ai putea integra electrocasnicele in bucatarie pentru a mentine echilibrul si armonia. Urmeaza sfaturile de mai jos si vei reusi acest lucru.

Tine cont de look-ul general al bucatariei. Prima intrebare la care trebuie sa raspunzi inainte de a incepe amenajarea unei bucatarii este urmatoarea : care stil iti place cel mai mult si mai mult atunci cand vine vorba despre electrocasnice ? Iti place tendinta cromata sau preferi total look alb ? Preferi aparatele incorporabile care mizeaza pe cartea discretiei sau din contra ai nevoie de o mai mare libertate de instalare ? Raspunsul la aceste intrebari va determina alegerile facute si asezarea electrocasnicelor in bucatarie. Poti alege electrocasnice din aceeasi marca pentru o mai mare armonie.

Respecta regula triunghiului de activitate. Un alt punct primodial de luat in considerare inainte de a alege electrocasnicele – regula triunghiului de activitate care favorizeaza fluiditatea circulatiei in bucatarie. Astfel, frigiderul, zona de gatit cu cuptor si plita si zona de spalare cu chiuveta si eventual o masina de spalat vase se vor plasa la o distanta rezonabila si mai mult sau mai putin egala unele fata de altele pentru a evita deplasarile prea mari. Si, pentru un plus de ergonomie in bucatarie, alege sa plasezi cuptorul cu micrpunde la inaltime.

Citeste si:  Sfaturi pentru a face cele mai bune alegeri pentru bucataria ta

Tine cont de nevoile tale cotidiene. Inainte de a alege si a integra un aparat electrocasnic in bucatarie, trebuie sa tii cont de nevoile tale in bucatarie. Bineinteles, totul depinde de marimea locuintei dar si de obiceiurile tale. Nu se va alege acelasi frigider pentru un cuplu fara copii si o familie numeroasa care adora sa gateasca. Listeaza aparatele indispensabile din buacatarie pentru a te asigura de faptul ca nu ai uitat nimic.