Greseli pe care toata lumea le face cu masina de spalat vase

Nimic nu este mai dezagreabil decat sa scoti o vesela urat mirositoare si murdara din masina de spalat vase. Nu-i asa? Un lucru care se poate intampla oricui, mai ales daca se comit frecvent urmatoarele greseli. Iata care sunt pentru a sti pe viitor sa le eviti.

Ai impresia ca exista o pubela ascunsa in masina de spalat vase. Se stie ca nu trebuie sa clatesti vesela inainte de a o pune in masina de spalat vase, deoarece vei consuma de 2 ori mai multa apa. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa lasi toata mizeria sau toata mancarea lipita pe farfurii. Vesela ta va fi spalata dar nu va fi clatita asa cum trebuie deoarece mizeria se va incrusta pe ea.

Asezi vesela in masina de spalat vase, indiferent, in toate partile. Caldura este mai importanta in partea de jos a masinii de spalat vase, dar si puterea jeturilor. Din acest motiv, este important sa nu pui aici vesela mai fragila. Poti pune insa aici vesela mai murdara, precum caserolele sau tigaile, iar farfuriile pe suporturi, orientandu-le inspre centrul masinii.

In partea de sus, poti sa pui cestile, paharele sau bolurile. Pentru a castiga mai mult spatiu, le poti pune pe diagonala.

Pui vesela in toate sensurile. In general, apa este pulverizata de jeturi in trei directii diferite- din mijlocul masinii inspre exterior de sus in jos si de jos in sus. Un lucru care corespunde performantelor optime ale masinii tale. Deci tot ce este murdar ar trebui sa fie expus jeturilor de apa. In sus, pune paharele, cestile si bolurile, cu deschiderea in jos pentru a primi apa pe dedesubt deci.

Citeste si:  Glucometrul si avantajele lui

Capacele si vasele mai mai le pui vertical in masina. Dar in acest fel, bratul rotativ de sus nu se va putea invarti liber. Deci vesela nu va mai fi spalata asa cum trebuie.