Colagenul de baut, un produs de ingrijire cu virtuti anti-age

Pierderea elasticitatii, riduri instalate, ten tern… cum ar fi daca ai incerca colagenul de baut, noua bautura anti-age foarte in tendinte, mai ales in sfera beauty?

Ce beneficii are colagenul de baut?

Colagenul este o proteina prezenta in mod natural in organismul nostru. Este cel care compune din numeroase tesuturi conjunctive din corpul nostru, precum oasele, articulatiile, tendoanele sau pielea. Rolul sau in domeniul cosmeticii? De a asigura elasticitatea, densitatea si frumusetea pielii. Pe langa asta, ii poate favoriza reinnoirea. Si totusi, productia sa incepe sa scada incepand cu varsta de 25 de ani si nu mai este de calitate atat de buna odata cu inaintarea in varsta. Vorbim in acest caz de imbatranire cutanata, un proces care devine din ce in ce mai accentuat si din cauza unor factori exteriori precum poluarea, stresul, tabagismul sau expunerea la soare.

Dar, este posibil sa se combata toate aceste efecte si sa se incetineasca scaderea colagenului, adoptand o rutina anti-age bine gandita. Dar, o data cu aparitia conceptului de in&out, apare si o alta forma de tratament, este vorba despre colagenul de baut.

Este vorba despre un supliment alimentar ce se prezinta sub forma lichida sau pudră de baut sub forma pura sau de amestecat cu apa. Este ca un shot ce trebuie sa fie baut zilnic. Gratie bogatiei sale in aminoacizi, aceasta bautura este cea care va stimula productia naturala de colagen si va mari rezistenta tesuturilor cutanate pe langa faptul ca va favoriza regenerarea celulara. Pielea va deveni mai ferma, mai neteda si tenul mai luminos. Pe langa tratamentul cutanat, aceasta proteina poate sa aibă un alt efect pozitiv, intarind parul si unghiile. Astfel ca, aceasta bautura este cea care are o veritabila actiune de prevenire si de tratare a imbatranirii cutanate. In plus, asimilarea fata de serurile si cremele care contin colagen este diferita.