Marirea sanilor, un impact major si benefic in viata unei femei

Implantul mamar reprezinta solutia ideala in imbunatatirea aspectului corpului unei femei. Sanii reprezinta elementul principal al feminitatii care, in cazurile celor mai putin dezvoltati, pot duce la afectarea vietii sociale, la afectarea psihicului femeii, tinerele femei au o suferinta reala in momentul in care nu sunt multumite de aspectul sanilor.

download-3Multe femei au recunoscut faptul ca exista un disconfort major in prezentarea in societate, in abordarea anumitor tipuri de vestimentatie, in viata intima, impactul psihologic negativ cel mai puternic fiind atractivitatea scazuta din partea sexului opus.

Daca unii pot afirma ca este o problema superficiala, a se remarca starea unei paciente dupa operatie cand devine constienta si mandra de corpul ei, cand ajunge sa se simta cu adevarat femeie, aspect ce-i va imbunatati viata pe loc. Operatia de marire a sanilor imprima un aflux de incredere persoanei ce recent si-a imbunatatit imaginea. E mai comunicativa, statura este mai dreapta si mai impozanta, viata sociala si cea personala, sexuala sunt net imbunatatite.

Impactul pozitiv in viata femeii este aproape imediat. Femeia devine incantata de noile forme si admiratia fata de propriul corp face ca siguranta de sine sa sporeasca. Siguranta de sine va face ca actiunile atat in viata sociala cat si la locul de munca sa fie mult imbunatatite.

Citeste si:  Produse moderne pentru manichiuri și pedichiuri complexe!

Privirile admirative ale celor din jur vor reprezenta o infuzie de euforie si de fericire pe care o resimte fiecare femeie dupa o operatie de marire a sanilor.

O femeie increzatoare in propria persoana, in propriul corp este o persoana ce va genera la randu-i incredere si admiratie.

Pentru a va convinge de spusele noastre va invitam sa stati 5 minute cu o persoana care a trecut printr-o astfel de operatie si veti sesiza diferenta.

La polul opus putem vorbi si de aspectul negativ al unei interventii chirurgicale ce poate avea loc in cazul alegerii unui doctor fara experienta necesara sau in cazul in care pacienta isi doreste o dimensiune prea mare ce nu respecta proportiile corporale, de aceea recomandam cu tarie sa se tina cont de dimensiunile recomandate de medicul chirurg care tine cont de latura fiziologica, alegand dimensiunea numai raportandu-se la aceste aspecte . Sanii prea mari pot crea probleme de coloana si se vor lasa destul de repede in timp .

Tineti cont de dorintele dumneavoastra cat si de recomandarile medicului dumneavoastra pentru ca rezultatele sa fie cele mult visate.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.