Ce trebuie sa stie o viitoare mireasa pentru a arata bine in fotografiile de la nunta

machiaj-nunta-1024x520Sfaturi pentru fotografii reusite in timpul nuntii tale

Sunt foarte multe elemente de care depinde reusita unei sesiuni fotografice reusite la nunta. In general este bine sa ai grija de aceste elemente pentru a nu avea surprize neplacute ulterior. Se stie ca atunci cand ai ratat un eveniment unic din viata ta nu il mai poti repeta.

Este important consultarea unui site de specialitate in a va documenta cu privire la acest lucru. Puteti vedea aici un exemplu de : Ghid de nunta cu Sfaturi si Idei

In primul rand trebuie acordata o mare atentie atunci cand contractam fotograful ce va veni la eveniment. este de preferat ca aceasta sa faca parte dintr-o firma autorizata sau macar el sa fie autorizat. Astfel el, prin natura raspunderii legale pe care o are, exte direct motivat in a aborda evenimetul dumneavoastra cu seriozitate. Pentru acesta este bine sa solicitati semnarea unui contract stampilat si sa verificati daca acesta este autorizat.

Bineinteles este bine ca, in urma unui dialog atunci cand contractati fotograful, sa vedeti daca acesta corespunde afectiv si profesional asupra ideii dumneavoastra de a fi fotografiata la evenimet. Este stiut faptul ca un fotograf care nu este sociabil sau politicos nu va sti sa va induca starea necesara in timpul sedintei foto pentru a avea o aparitie degajata si naturala in fotografii. De multe ori o tinuta neadecvata a fotografului la eveniment poate produce un disconfort asupra invitatilor cat si a mirilor. Imaginati-va un fotograf in treining fotografiind intr-un restaurant de lux la un eveniment unde majoritatea vin in costum.

Citeste si:  Cele mai bune sfaturi impotriva parului gras

O alta etapa de care trebuie sa aveti grija ca mireasa este machiajul de nunta. Multe viitoare mirese nu inteleg de ce un machiaj special de nunta este mai scump decat unul obisnuit. Raspunsul este ca mahiajul de nunta este realizat cu produse cosmetice care rezista mai mult in timp cat si la umezeala. Imaginati-va o nunta in luna august unde mireasa dupa o zi intreaga in care a participat la cununia civila, cununia religioasa, sedinta foto, gatit, etc. ajunge la restaurant cu fata “scursa”.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *