CFMOTO 650 GT ABS ‘21 – Aventură de tip sport

image001Motocicletele au continuat să evolueze pe parcursul a zeci de ani, avansând de la o generație la alta. Dacă în trecut erau populare în special motocicletele retro, în prezent, motocicletele de tip sport, precum CFMOTO 650 GT ABS ‘21 au ajuns să crească în preferințele pasionaților. Dacă vrei ca și tu să simți adrenalina unui rider, intră pe motoclass.ro și achiziționează-ți propria ta motocicletă.

Calitatea companiei CFMOTO

Dezvoltatorii chinezi ai CFMOTO au reușit să învingă mitul produselor chinezești, ca fiind prost calitative. Astfel, aceștia au primit în anul 2009 titlul de cea mai înalt tehnologizată fabrică, dispunând de o capacitate foarte mare de producție. De asemenea, ei au reușit să dezvolte până la 12 modele și 5 tipuri de motoare cu răcire pe lichid, licențiate sub numele CFMOTO. În acest fel, acest colos al industriei a ajuns să ocupe locurile de top de pe piață, atât în țara sa de proveniență, cât și la nivel global.

CFMOTO 650GT ABS ‘21

Precum am menționat anterior, gama de modele este una foarte largă. Totuși, bineînțeles că anumite motociclete reușesc să se remarce, fie datorită designului, fie a caracteristicilor tehnice. Printre acestea se numără și CFMOTO 65 GT ABS ’21. O motocicletă de tip Sport Touring, care îmbină caracteristicile unui vehicul dedicat distanțelor lungi cu performanțele unei motociclete de rutină urbană. Dotările: moderne. Confortul: maxim. Siguranța: pe primul loc. Aceste trei principii stau la baza lui 650GT.

Citeste si:  Lui Volkswagen ii este frica: urmatorul Golf nu trebuie sa fie o Tesla

image002

Avantaje

Sistemul ABS

Precum sugerează și denumirea, această motocicletă dispune de sistemul ABS (Anti-lock Brake System), ce oferă un mai bun control și o frânare mai eficientă în cazul unor situații neplăcute, ce ți-ar putea pune viața în pericol.

Design sport și agresiv

Designul acestei motociclete este unul de tip sport, agresiv și foarte atrăgător pentru cei din jur. Așadar, dacă dorești să te afli în centrul atenției și să întorci toate privirile asupra ta și a partenerului tău de pe șosea, alege culoarea potrivită pentru tine (albastru sau negru) și pornește alături de CFMOTO 650 GT ABS ’21 la drum.

Motorizare puternică

Motorul de 650 cmc, în 2 cilindri, 4 timpi, EFI, cu răcire pe lichid, cuplat la o cutie de viteze modernă, în 6 trepte, asigură o performanță maximă și dezvoltă o putere mare, de până la 61.7 CP, capabilă să facă concurență altor vehicule mult mai scumpe, care par la prima vedere un inamic de neînvins pentru CFMOTO 650 GT ABS ’21.

Preț accesibil

Deși acest design modern și sporty corespunde unui tipar de modele cu un preț foarte mare, această motocicletă reușește să spulbere chiar și acest mit. Pe lângă prețul convenabil la achiziție, ce dă dovadă de un raport corect între calitate și preț, bugetului tău i se adaugă și consumul mic, cât și rezervorul de 19L, ce oferă o autonomie mare.

Citeste si:  Vezi aici beneficiile aduse de serviciile carbonsystems.ro

Programul Rabla Clasic

Exclusiv în magazinele ATVRom și în cadrul companiei CFMOTO îți poți achiziționa propria motocicletă prin intermediul programului Rabla Clasic, unde vei primi o sumă de 5.550 de lei în schimbul casării unei mașini vechi.